Δε μου λες τι πεταλιερα εχεις αλλα φανταζομαι αναλογη και του υπολοιπου εξοπλισμου σου οποτε δεν την υπολογιζω. Εχεις καποια μπαντα υποψιν που να σου αρεσει ο ηχος της? Ρωταω γιατι το rock ειναι πολυ γενικο σαν ορος.
Εχεις ψαχτει καθολου με ενισχυτες?
Σ'αρεσει ο ο "βρετανικος" ηχος η ο "αμερικανικος"?
Θες να παιζει και καθαρα ο ενισχυτης η μονο γκαζια?
Γενικα οταν χτιζεις ηχο υπαρχουν πολλοι δρομοι και ειναι δυσκολο να επιλεψει καποιος αλλος για σενα. Πχ εγω θελω ο ενισχυτης μου να εχει πολλες επιλογες στον ηχο, με διαφορετικα επιπεδα gain, αμεσα διαθεσιμες για Live με τα λιγοτερα δυνατα πεταλια. Καποιος αλλος θελει εναν καλο καθαρο ενισχυτη και ολα τα γκαζια τα περνει απο πεταλια (οχι πεταλιερα). Εκει λοιπον θα κληθεις να παρεις ενα δρομο που θα σε οδηγησει σε συγκεκριμενο ενισχυτη.
Πχ ενας Vox AC15 ειναι μια τελεια πλατφορμα με βρετανικο crunch ηχο. Αν θες πολυ καθαρο ηχο δεν θα στον δωσει διπλα σε τυμπανα. Αν θες πολλα γκαζια θελει καποιο πεταλι OD μπροστα. Ενας Jetcity JC22h θα σου δωσει υπεροχο απο heavy crunch εως και metal ηχο χωρις πεταλια αλλα αποκλειεται να παιξει καθαρα διπλα σε τυμπανα. Ενας bugera V22 θα παιξει ωραια καθαρα αλλα χωρις πεταλια μπροστα δεν θα σου δωσει γκαζια...ενας h&K tubemeister 18 θα σου δωσει και καθαρα και crunch αλλα και γκαζια μονο που ανεβαινει αρκετα σε λεφτα....
Αντιλαμβανομαι οτι αυτα που σου λεω μπορει να σε μπερδευουν αλλα ειναι πραγματα που πρεπει να σκεφτεις πριν προβεις σε καποια αγορα...