Tον εποιασες τον ηχο φιλε. Ακουγεται πολυ καλα, pro θα ελεγα. Και εγω παλια εδινα pre out σε ΙR και πειραματιζομουν με το revalver για power amp sim. Και μου αρεζε πολυ. Το serina X30 ειναι το preamp ENGL? Και αυτο ηταν πολυ καλο σε line out. Επισης κατα τη γνωμη μου το revalver εχει το καλυτερο IR loader με τα extra δακια του. Αλλα το amplitube εχει (στα δικα του cabs και μονο) το μιξαρισμα των 4 mic στο χωρο και αυτο που ποιανει δεν το ποιανει υπο αυτη την εννοια καποιο αλλο (με την εννοια του tweaking γιατι καποιες IR προκυπτουν και ετσι αλλα ειναι στατικες). Ο,τι ακουγες στα tracks ειναι το ιδιο preset αλλα ειναι τοσο δυναμικο για software που αναλογα με τη διαθεση και το παιξιμο μπορεις να ποιασεις και αλλο αποτελεσμα (στα μετρα του high gain. Δες ποσο χαλαρο ειναι το flatline vs grinder ballad ενω ειναι ο ιδιος ηχος). Παρεμπιπτοντως το amplitube ειναι το πιο βαρυ μαθηματικα απο ολα, πανω απο 2 high gain δεν τα τρεχει χωρις κρακ κρακ το πατινι μου και δεν μπορω να γραψω καλα. Το mesa mark μοντελλο δεν μπορω να το γραψω καν (ΧΑ! mesa boogie for the win!).
To amplitube π.χ. αυτο που ακους στα κλιπ ειναι ...(για να χασεις τη φαση με τη ...φαση κυριολεκτικα) δεξια αριστερα απο ενα τρακ μεν, το οποιο εχει σε καθε καμπινα 2 εως 4 mic (κυριως το 414 και το 57 η το 609) τοποθετημενα ετσι ωστε να ακυρωνουν το καθενα λιγο απο το αλλο...σε στερεο (δηλαδη ενα αριστερα και ενα δεξια). Σε ενα track. Το καθε track δηλαδη ειναι στερεοφωνικο και το αποτελεσμα γινεται μονοφωνικο μετα. Τα μικροφωνα δεν ειναι καν 50/50% ουτε panαρισμενα στανταρτ, ο,τι μου ακουγεται καλα. Στο τελος τα mono track που προκυπτουν για καθε take τα εχω ασσυμετρα τοποθετημενα δεξια αριστερα οχι hard (δλδ ειναι καπου 68 75 η κατι τετοιο). Αυτο επηρεαζει και την ενταση τους και τη μεταξυ τους σχεση σαν ηχο. Λιγο να τα κουνησεις μπουμ! Επισης το amplitube μου αρεσει σα διαυγεια. Ειναι το μοναδικο, εως τωρα για μενα που εχει καποιες φορες πριμα που θυμιζουν κανονικο ενισχυτη και μπορεις να βγαλεις αν θελεις. Στα αλλα τα εβρισκα απο θαμπα (οπως το GR4) σε περιεργα (revalver αλλα μου αρεζε ας ειναι και κατι καινουριο!) σε καποιες περιπτωσεις, σκληρα (το στυλ του lepou πολυ εμφανες στο SLO vs το SLO του amplitube) που απο ο,τι μου λεει φιλος μου σε μπαντα βοηθαει (το ετρεχε στην κονσολα ο αθεοφοβος) κτλ. Ολα αυτα ειναι και λιγο θεμα γουστου.
Το παιχνιδι απειρο.
Πολυ γελιο εβγαζα με το revalver σα host και pickup IR simulator> Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο καλα λειτουργουσε!!!