καλως σας βρηκα φιλοι μου
σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.... πω πω παιδια διαβαζω και ξαναδιαβαζω και δεν εχει τελειωμο χαος γνωσεων εδω μεσα μπραβο σας παιδια πραγματικα μπραβο....να στε καλα γιατι πλεον υπαρχουν πολλα προιοντα στην αγορα και μπορεις ευκολα να την πατησεις οχι απο πλευρα τιμης αλλα απο την πλευρα των χαρακτηριστικων και την ποικιλια αυτων..... φιλε απολλων +10 για τον vox σε υπερ ευχαριστω.....
φιλε ανδρ1ανε δεν κρατιομουν με τιποτα και αφου τον εβγαλα απο το υπογειο τον ξεκοιλιασα στο τραπεζι μου θα σηκωσω και φωτο για να δεις ..... επλυνα την καμπινα με baby oil και φυσηξα το ηχειο να φυγουν οι σκονες εγινε καινουριο το επιπλο..... πλακετα χαοςςςςς πανευκολη αλλα αν δεν εχεις το σχεδιο πας λιγο πιο αργα...... οι πυκνωτες μου ειχαν σκασει ολοιιιιιιι χααχχαα αντεξαν μονο 25 χρονια θα ζητησω τα λεφτα μου πισω .....

τους αντικατεστησα καθαρισα τα ποτενσιομετρα με σπρει επαφων γιατι μου εκανε κατι αποτομες σουζες δλδ ανεβαινε η ενταση απο μονη της στα τερματα χωρις να πειραζεις το volume εφτιαξα το reverb που ειχε κοψει καλωδια και ειχε γεμισει το ελατηριο σκονη........... τωρα εχω κατι ιδεες οπως προσθηκη καποιων εφε με δευτερη πλακετιτσα ισως , εχω αρκετο χωρο μες στο σασι της πλακετας και ισως να βγαλω και καποια output για ακουστικα...αντικατασταση καλωδιων ηχειων και τοποθετηση jack εξοδο ηχειων και κατι τετοιες μικρομετατροπουλες ετσι για να μερακλωσω λιγο με το κολλητηρακι μου και να παιρνει η ωρα.... δεν περιμενω να βγαλω τον ηχο οπως ενος ενισχυτης των 3000 ευρω.... ετσι για να τον βλεπω και να καμαρωνω τον παιδικο μου ενισχυτη που ειχα αγορασει με λεφτα απο την πρωτη μου δουλεια σαν γκαρσονι....χααχαχαχαχαχ