Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι με εσένα μάλλον.
Δεν μου αρέσουν τα floor-based εφέ. Κι εγώ στο σπίτι παίζω αποκλειστικά. Έχω υπερ-ευχαριστηθεί το Digitech GSP1101.
Αν παίζεις με ακουστικά ή σε ενδιαφέρει και η εγγραφή/playback νομίζω τα rack-mounted είναι ότι πρέπει. Με έχει βολέψει ότι το έχω στο γραφείο με το PC, αρπάζω την κιθάρα, βάζω τα ακουστικά μου και παίζω. Το 'χω συνέχεια συνδεδεμένο με το PC, οπότε το χρησιμοποιώ και για να γράφω καμιά αρλούμπα ή να παίζω κάνα backing track κλπ.
Τα ίδια κάνω και με ένα Zoom G3, αλλά δεν με βόλεψε. Αν υπήρχε Zoom G3 σε rack-mounted, το άλλαζα επί τόπου
Για midi controller, νομίζω ένα απλό πετάλι (πχ Behringer FCB1010) θα σου κάνει δουλειά.
Αν είσαι του diy ρίξε μια ματιά
εδώ.
Πάντως, από την άλλη πλευρά, επειδή εδώ μαζευόμαστε 2-3 φορές το μήνα και παίζουμε, διάφοροι φίλοι, η αλήθεια είναι ότι το Digitech δε με βολεύει. Δεν έχω το κουράγιο να αποσυνδέω/μετακινώ/ξανασυνδέω κ.ο.κ. ακόμα και μέσα στο ίδιο σπίτι, απλά μετακινώντας το σε άλλο δωμάτιο. Εκεί το Zoom G3 βγάζει τα λεφτά του...
Καταλήγοντας, αν παίζεις μόνος συνήθως και δεν πρόκειται να το μετακινήσεις, go for it (και πες μας και πως είναι, γιατί ψήνομαι κι εγώ

).