To θεμα που μου ετοιχε εμενα με thoman ειναι οτι τα ηλεκτρικα του οργανου δεν τεριαζαν με την περιγραφη.Ελεγε passive/active και ειναι μονο active.Ξερω,χεστικε η φοραδα στο αλονι,και δεν με πειραξε απλα με ενοχλισε που εστειλα μεηλ και δεν πηρα ποτε απαντηση,και οκ,λαθος περιγραφη..δεν την αλλαξαν ποτε.Τες πα.Εχω ενα χουι να συγκρινω το τι κανουν οι αλλοι με το τι θα εκανα εγω.Πχ να μου ερθει μεηλ κα να μην απαντησω..δεν θα το εκανα.Επεισης μου εκανε εντιποση που οταν επικοινωνισα με dimarzio για την ταυτοποιηση,δεν ενδιαφερθικε να μαθει ποιος μου πουλησε αλλον μαγνητη ως δικο της προιον.Εγω αν ειχα καπου αντιπροσωπο,θα τον ηθελα σοβαρο και υπευθινο.Οκ εχουν πολυ δουλεια για να ασχολουντε με ψιλολογια,αλλα ρε φιλε και εγω ενας κοινος καταναλοτης ειμαι και κατι μου ετυχε,δωσε λιγο βαση..
Οταν αγοραζω κατι,μου φαινετε σαν συμφωνια.Συμφωνουμε να σου δωσω το ποσο που ζητας για να μου δωσεις το προιον που ζηταω.Αρα αφου εγω κανω το μερος μου,εσυ τι κανεις μαιμουνιες?Οκ ανθρωποι ειμαστε,λαθη κανουμε,πανω στην κουραση,στην δουλια,στα νευρα..καλο ε?και αν πας να σου βγαλουν το αριστερο νεφρο,και πανω στην κουραση,στα νευρα,στο αγχος κτλ ο γιατρος βγαλει το δεξι..πες ε μωρε ανθρωπος και αυτος,ενα λαθος εκανε..
Ισως να ειμαι υπερβολικος,ισως να φταιει που απο πολλες φολες(οσοι ειναι ελευθεροι επαγγελματιες καταλαβαινουν)ειμαι παραξενος/περιεργος/καχιποπτος..δεν ξερω.Για μενα ολα παιζουν.Να πω και ενα μεγαλο ρητο..(το κατοχηρωσα κιολας στην αεπι) τα παντα ρει.Μην ακουσω κανεναν σας να το λεει..