Γενικά εδώ και καμιά 5-6 χρόνια που παίζω κιθάρα όλες η κιθάρες που έχω πάρει είναι γύρω στα 300-450 ευρώ (έχω μία jackson king v που δεν τη χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, μία epiphone sg 400 pro που τη χρησιμοποιώ αρκετά αλλά το μόνο που δεν μ αρέσει πάνω της είναι ο χοντρός σχετικά λαιμός και το ότι έχει βαρύ λαιμό πράγμα που καθιστά δύσκολο το να παίζεις όρθιος καθώς γέρνει ανδ εν την κρατάω γερά και μία ibanez rg321 που είναι η βασική μου κιθάρα). Ασχολούμαι με την κιθάρα ερασιτεχνικά, δηλαδή παίζω κυρίως μόνος μου και καμιά φορά με κανα 2-3 φίλους, οπότε δεν θα ήθελα να επενδύσω πολλά λεφτά για να πάρω μία επαγγελματική ή ημί-επαγγελματική κιθάρα καθώς και οι καιροί είναι δύσκολοι οπότε πάντα όταν αγοράζω καινούργια κιθάρα προτιμώ το εύρος τιμών μεταξύ 300-450 ευρώ διότι παρ όλο που οι περισσότερες τέτοιες κιθάρες δεν είναι τρομερά όργανα και συνήθως κατασκευάζονται σε κίνες και ινδονησίες, η εμπειρία μου έχει δείξει ότι με ένα καλό σετάρισμα γίνονται οι περισσότερες playable και ο ήχος τους με ικανοποιεί για το σκοπό που τις θέλω

. Συνεπώς ο λόγος αυτού του μακροσκελούς μονολόγου είναι για να πω ότι αυτό που ψάχνω είναι μία σχετικά φτηνή κιθάρα που να είναι value for money οπότε φίλε kosthrash όπως και να χει από entry level σε entry level θα πηγαίνω for the time being

και η prs είναι όντως πολύ ωραία αλλά υπερβαίνει κατά πολύ το budget μου γι αυτήν τη χρονική επρίοδο τουλάχιστον. Για την vintage έχω ακούσει καλά πράγματα γενικά και φαίνεται τίμιο όργανο αλλά ο λαιμός είναι λεπτός ή είναι σχεδιασμένη βάση της κλασικής les paul της gibson με χοντρό σχετικά για τα γούστα μου πάντα λαιμό? Γενικά οι les paul μ αρέσουν σαν σχέδιο αλλά πάντα ο λαιμός τους με προβλημάτιζε και μου ήταν άβολος για κάποιο λόγο

...