... για ακούστε μια (πρόσφατη) ιστορία ...

Λοιπόν, δοκιμάζαμε με ένα φίλο τις δυνατότητες του "ψηφιακού" ήχου για κιθάρα ... δηλαδή :
...είχαμε περάσει μια Γκίμπσον (Les Paul original) και μια Φένδερ (Telecaster custom) αφ'ενός από ένα 50ρη (?) ημι-λαμπάτο μάρσαλ ... και αφ'ετέρου από την κάρτα του πισιού μου (με προσομοιωτή τον
Green Machine II ) και με έξοδο ένα High End Οικιακό σύστημα ... εγώ ως "άσχετος" περί των αναλογικών προτίμησα να μην πω λέξη ...

Ο φίλος μου (δικές του οι κιθάρες και τα μηχανήματα) ΞΕΦΥΣΑΓΕ ...

Μια έβαζε τη Φέντερ στο πισι, μια τη Γκίμπσον, μιά έπαιζε καθαρά, μια μου ζητούσε κάποια blues, Rock και Heavy presets ... τον έβλεπα και είχε προβληματιστεί σοβαρά ...
Περιττό να πω ότι εγώ είμαι "ψηφιακό" παιδάκι, ο φίλος μου "αναλογικό"

και ότι η δοκιμή αυτή είναι η τρίτη (σε διάστημα 2 ετών) και στις προηγούμενες 2 είχε βγάλει τον ψηφιακό ήχο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!

Το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμής (στα αυτιά του) ήταν να βαθμολογήσει τον ψηφιακό ήχο με 8.5 (και τον αναλογικό με 10) ... και μάλιστα παραδέχτηκε ότι ο ψηφιακός ήχος ήταν καλύτερος από τον προηγούμενο (τρανζιστοράτο) ενισχυτή του ... χεχεχεχεχεχε ...

Στα δικά μου αυτιά, η λάμπα κέρδιζε σε "βρώμα" (ή σε αμεσότητα αν θέλετε) και ΕΧΑΝΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ !!! (συχνοτική απόκριση,
καθαρότητα, και βέβαια ποικιλία και ευελιξία) ...
Ηθικόν δίδαγμα ... ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ (εμείς οι ψηφιακοί

) κι ας παίζουμε εκτός έδρας, κι ας ξεκινήσαμε με (κάμποσα είν η αλήθεια

) γκολ απ' τα αποδυτήρια ... να ... έρχεται και η Gibson να μας δικαιώσει !!!
/nEwBiE

πσ... η παρατήρηση του (τέως Στρατηγού) Arg0 είναι όλα τα λεφτά !!!!!