Κοίτα να δεις. Εσύ έχεις δίκιο. Δωρεάν είναι, στείλτο πάλι πίσω. Η πρώτη μου σκέψη είναι αυτή.
Από την άλλη, ποτέ δεν ξέρεις τι μηχάνημα θα σου στείλουν πάλι. Μπορεί να έχει άλλα θέματα, μπορεί να είναι και άψογο. Στην παρούσα φάση έχω ένα μηχάνημα που το έχω δουλέψει λίγες ώρες και βλεπω ότι δεν έχει κάτι τόσο σοβαρό. Συνήθως οι ενισχυτές δείχνουν από την αρχή τα προβλήματα. Οχι πάντα, συνήθως.
Δεν είναι πολύπλοκες κατασκευές. Το αν στην πορεία σου καεί καμμιά λάμπα ή κανας διακόπτης, το θεωρώ αναλώσιμο και μέρος του παιχνιδιού. Τι μπορεί να αποδειχτεί τόσο σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να κοστίζει τόσο ακριβά σαν ζημιά? Κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι και το σκέφτομαι να σπάσω την εγγύηση εγώ.
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος. Θεωρώ ότι άπαξ και δουλεύει σωστά, ότι και να χαλάσει στην πορεία είναι κάτι που δεν κοστίζει πανάκριβα και θα το αντέξει η τσέπη μου, παρά να είμαι στα πήγαινε-έλα με γερμανία.
Ετσι και αλλιώς τα θεματάκια που έχει αυτή τη στιγμή ο ενισχυτης, είναι 99% απο την κακή μεταφορά της DHL. Το σκέφτομαι να κάνω πάλι την ίδια διαδικασία...
Αν είμαι κάπου λάθος στο σκεπτικό μου ακούω γνώμες...
EDIT: Από την άλλη βέβαια, και μόνο που η Laney βάζει τον πελάτη σε τέτοια διλλήματα είναι για μένα του κώλου εταιρεία. Και δεν έχει επίσημο σέρβις στην ελλάδα, αυτά είναι π**αριές. Επίσημο σέρβις μόνο αν αγοράσεις από τον Νάκα? Λυπάμαι, αλλά είναι καραγκιόζηδες. Και υποτίθεται ότι είναι η Laney, όχι ένας τυχαίος κατασκευαστής.