Σημερα κολλησα τα ξυλα για το μπρατσο.Δεν εκανα την προεργασια με το γιαλοχαρτο γιατι δεν ειχα χρονο.Επισεις δεν εβγαλα φωτογραφιες γιατι ειχε πολυ ζεστη και η κολα τραβουσε αμεσως.
Χρεισημοποιισα αυτην
http://dimizparts.gr/%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%91-%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%9B%CE%95%CE%A3/%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B1-titebond-original-237mlΠου σε 30 λεπτα εχει στεγνωσει πληρως,αλλα για να δουλεψεις τα ξυλα σε πλανη,δισκοπριονο κτλ θελει 24 ωρες για να αποδωσει στο μεγιστο.
Τα ξυλα εχουν μηκος 130cm και τα εσφυξα με 9 χειροβιδες.Εκανα το λαθος(το γνωριζα απο την αρχη)και τις εβαλα ολες απο την ιδια μερια,ενω πρεπει εναλαξ,και το ενα ξυλο τραβιχτικε μονοπατα,αλλα δεν με πειραζει γιατι ειναι κανα 4mm τραβιγμενο και με το φατσο κοψιμο ετσι βολευει μια χαρα (η τουλαχιστον ετσι νομιζω τωρα)
Να συμιωθει πως οι σφικτιρες μπηκαν απο την μεση προς τις ακρες,δηλαδη ενας στην μεση,ο δευτερος απο δεξια του,ο τριτος αριστερα απο τν πρωτο,οτεταρτος δεξια του δευτερου,οπεμπτος αριστερα του τριτου και παει λεγοντας.
Φυσικα κοιταξα τα νερα στα ξυλα να πηγενουν κοντρα το καθε ενα με το αντιστοιχο της απεναντη πλευρας.Ελπιχω να μην ξεχασα να σημαζεψω μικρολεπτομεριες,που αν μπει κολα δεν νορθωνωντε,αλλα και αο την αλλη,και κανα λαθακι να υπαρχει,καπος θα το συμαζεψουμε
Συγχώνευση μηνυμάτων: 20/04/17, 08:59
Εστειλα ενα μεηλ σημερα στον Ολα Στραντμπεργκ,σχετικα με τα παυενταρισμενα ντιζαιν κτλ γιατι δεν θελω καμια μερα να βρεθω σε δυσαρεστες καταστασεις και του ζητησα να μου επιτρεψει να φτιαξω endurneck torzal μανικι.Αν και το torzal δεν νομιζω να ανοικει σε αυτον,θα δω τι θα μου πει.Κανονικα αφου φτιαχνω το μπασο για προσωπικη χρηση και οχι με σκοπο το οικονομικο οφελος,κανονικα δεν πρεπει να εχω θεματα.Αλλα για να δω τι θα μου πει και μετα θα δω τι θα κανω