Αυτό σκοπεύω να κάνω! Συγκεκριμένα, ήμουν εδώ και λίγο καιρό στην αναζήτηση κιθάρας - ενισχυτή και κατέληξα τελικά στην ESP LTD KH-602 (alder body / maple neck / rosewood fretboard / ultra-thin-U neck / 24 X Jumbo frets, neck-thru, EMG 81 (B) / EMG 60 (N), FRT1000, 2x vol / 1x tone) και στον Engl E606 Ironball 20 Head με την Engl E112V καμπίνα (η κιθάρα από Musicstore, back in stock: 05/02, τα υπόλοιπα από Λογοθέτη - ίδια τιμή με Musicstore / Thomann). Βγήκα λίγο παραπάνω από το budget που υπολόγιζα αρχικά, αλλά νομίζω πως αυτό το setup αξίζει τα λεφτά του, ικανοποιεί στο 100% τις τωρινές ανάγκες μου (και σε μεγάλο ποσοστό ενδεχομένως κάποιες μελλοντικές μου ανάγκες), και θα με βγάλει για αρκετά χρόνια.
Σε 2 βδομάδες λοιπόν περίπου τελειώνει μια μακρά περίοδος G.A.S. (μόνο και μόνο για να αρχίσει μια καινούργια, βέβαια, όπως όλοι ξέρουμε...), η οποία περιελάμβανε πολύ ψάξιμο κι αρκετές δοκιμές, και δε μπορώ να περιμένω να περάσουν οι μέρες, πραγματικά!
Αυτά, sorry για το off-topic, έπρεπε να το μοιραστώ με κάποιους που έχουν περάσει από G.A.S. και μπορούν να με νιώσουν!