Φιλε saved
Δεν θα διαφωνησω οτι πρεπει να βαζεις στοχους και το παραδειγμα σου με το στιβο αν καποιος θελει να ασχοληθει πρεπει να τον νοιαζει
και η διατροφη του και η φυσικη του κατασταση ειναι και αυτοι παραγοντες που θα φερουν ενα καλο αποτελεσμα.
Οσο το να φτιαξεις μια κιθαρα η εστω ενα οργανο και αυτο να μην παιζει καλα γιατι εχει πολλα λαθη και αυτο καλο ειναι (αυτο ειναι μεσα στο ταξιδι)
αρκει να εχεις ορεξη να ψαξεις
να βρεις τα λαθη σου και να τα διορθωσεις στην επομενη κατασκευη.Τωρα το ποσο θα μου παρει να μαθω να παιζω εξαρταται απο τον παραγοντα χρονο που δυστηχως εχω ελαχιστο ελευθερο με δυο δουλειες και οικογενειακες υποχρεωσεις.
Αλλα αυτο ειναι κατι που δεν με νοιαζει γιατι θελω να κανω το κεφι μου.
Ετσι μπηκα στο φορουμ και ρωταω γιατι θα σου πω καποια παραδειγματα για να καταλαβεις τι εννοω.
Οταν αγορασα την κιθαρα πριν πολλα χρονια δεν ειχα την ενημερωση που υπαρχει σημερα οποτε με τα πενηντα χιλιαρικα που εφαγα τα αυτια του πατερα μου
μηνες για να μου τα δωσει πηγα στο μαγαζι τη διαλεξα μονος μου και επειδη ελεγε floyd rose patend tremolo ενθουσιαστηκα απο τα λιγα που ηξερα και βλεποντας
του κιθαριστες απο τα συγκροτηματα που ακουγα να παιζουν με κιθαρες βεβαια πολυ ανωτερες ειπα δεν μπορει θα ειναι σουπερ αποτελεσμα οποτε το χρησιμοποιησα
το γα....νο δεν γυρναγαι ποτε πισω στη σωστη θεση καποια στιγμη θα το αλλαξω και θα βαλω εναν σκετο καβαλαρη χωρις τρεμολο.
Φαντασου λοιπον να ειχα τοτε ενα εργαλειο οπως σημερα δηλαδη το φορουμ και να μπορουσα να ρωτησω αλλους συνανθρωπους μου που θα ειχαν καποια εμπειρια
σιγουρα θα επαιρνα κατι καλυτερο.
Ετσι λοιπον ρωταω για ενισχυτη για να μην παω να παρω τον πρωτο που θα βρω και μετα μου βγει χαλια αλλα κατι που θα μπορω σε βαθος χρονου να απολαυσω.
Και ενα παραδειγμα ετσι για να γελασεις απο καποιον αλλο ηταν εκεινες τις εποχες που σπαγαμε το σβερκο μας στο headbanging στο χωρις ανασα και αλλου
ολοι μας θελαμε να παιζουμε κιθαρα να φτιαξουμε συγκροτηματα κλπ πηγε λοιπον καποιος σε ενα καταστημα με μουσικα οργανα μπηκε μεσα και χωρις να ρωτησει
λεει στο πωλητη θελω αυτη τη μεγαλη ηλεκτρικη κιθαρα μαντεψε γυρισε στο σπιτι με ενα μπασο
απλα επειδη ειδε ποιο μεγαλο το μεγεθος θεωρησε οτι θα ειναι καλυτερες απο τις κιθαρες που ειχαν αγορασει οι φιλοι του [/size]τωρα αν εγινε ενας καλος μπασιστας δεν το ξερω.[/size]Ετσι λοιπον επειδη στο παρελθον την εχω πατησει απο αγορες και ενθουσιασμο το ταξιδι μου μεχρι τωρα με εχει μαθει να πηγαινω ποιο προσεκτικα τωρα σε τη Ιθακη θα φτασω αυτο ειναι κατι που δεν μπορω να το ξερω αλλα ο στοχος μου ειναι να αγιρασω κατι που θα μεινει για χρονια και να εχει δυνατοτητες.[/size]Αυτα απο εμενα και συγνωμη αν μακρυγορω και φορτωνο το θεμα μου με φιλοσοφιες [/size]Παντα φιλικα [/size]Βασιλης[/size]Υ.Γ. μπορει να μου πει καποιος γιατι μου βγαζει στο κειμενο σε καποια σημεια αγκυλες με τη λεξη size