Με κολησες με τον γρυφο.Θα τον πω στον τρανο που ειναι ιντερνασιοναλ συνενωησεων και θα μου κανει μεταφραση.
Ασε και χθες ειχε κωλντα στην φλωρινα και ημουν τοσο τεζα,που αντι να παω,καθωμουν και εβλεπα λουκι λουκ.
Τωρα,επι του θεματος,δεν ξερω τι ειδος κερι,λογικα ολα τα κερια θα κανουν.
Η λογικη ειναι να εχει κερι εκει που δεν θες να πιασει η κολα γιατι το κερι καθαριζει ευκολα και δεν ποτιζει η κολα,και μετα και με ενα μαχαιρακι καθαριζεις οτι αλλο ενοχλει
σήμερα εδώ όλη μέρα ψητά και τσίπρα, αλλά εγω δεν μάσησα, χτύπησα μόνο 2 τσιπράκια ΑΑ ποιότητα γαι λόγους υγείας, και τέρμα.
Το ξύλο το κανιβάλησα ολίγο, είμαι Γιάννενα τώρα, (ναι... την μόντα την επιχείρησα 6 το πρωί Αθήνα, ενώ 9 η ώρα έπρεπε οι βαλίτσες να είναι φορτωμένες και να ξεκινάμε για Γιάννενα.. κατάλαβες συνθήκες.. Οπότε θέλει χτίσιμο.. Το τεστ που είχα κάνει πριν να βουλώσω κάτι τρύπες με MMA, ήταν απολύτως επιτυχές. Οπότε σκέφτομαι και αυτην την εναλλακτική παράλληλα με εποξικό ξύλου...
παρήγγειλα νέα studs, θα έρθουν μέσα Γενάρη... τώρα το μέγα δίλλημα είναι :
1) άνοιγμα τρυπων, καβύλιες (14μμ++) , επαννεγκατάσταση- με τα νεα studs, η στανταρντ λύση?
2) τεστ με κάτι κινέζικα studs που έχω απο πολύ παλιά οσον αφορά την επανα-δημιουργία των σωστών αρχικών επιφανιών του ξυλου???
2.5) συνδιασμός του 2) με ΜΗ μόνιμη εγκατάσταση των κινέζικων ώστε αμα σπάσουν να είναι δυνατή η εύκολη αντικατάσταση
2.99) να περιμένω να έρθουν τα μαμίσια studs και τότε να επιχειρήσω την ημιμόνιμη εγκατάσταση με MMA καλύπτιντας όλο το stud, είτε με ταινία είτε με κερί, είτε με πλαστική σακούλα τροφίμων. Και αμα δεν κάτσει τότε εξαγωγή με ασετόν, και πάμε στο 1)
ρε φούστη μου όσο σκέφτομαι οτι παρά την απροσεξία, να πάει λίγη κόλα εκεί που δεν έπρεπε (η δεν έβλεπα), μαζί με το τέλειο μείγμα που προφανώς είχε η συγκεκριμένη εφαρμογή να κολήσει κτηνωδώς στο 5 λεπτο, που δεν εχει ξανασυμβεί, όσο λοιπόν σκέφτομαι οτι με 5 λεπτά προσπάθειας με ασετόν θα τα έκανα να γυρίσουν τα bolts, μετα λίγος καθαρισμός και λαδάκι μηχανής, και θα είχα την πιο άψογη Carvin... φρικάρω....
Εδώ Γιάννενα έχω πιο καθαρό μυαλό....