Τιποτα δεν ειναι απολυτο, αλλα καπως ετσι γενικα.
Σημαντικο ρολο παιζει σε τι μεγαφωνο ακους.
Μπορεις να "καταστρεψεις" ενα καλο ενισχυτη με μεγαφωνο που δεν του ταιριαζει και μπορεις να "αναστησεις" εναν μετριο ενισχυτη με σωστο γιαυτον μεγαφωνο.
Ο katana 50 combo εχει ενα 12αρι που ειναι μια χαρα.
Στο σπιτι μου τον δοκιμασα. Τον εφερε μαθητης μου και τον ψαξαμε τονικα (clean στην αρχη, crouncy στη συνεχεια κλπ) ηχογραφωντας τον παραλληλα, χωρις ομως να μπουμε στο κεφαλαιο "πεταλακια". Μονο λιγο reverb chorus και delay δοκιμασαμε επιφανειακα.
Σε επομενη δοκιμη, που εγκαστησαμε και το software για να ειναι ευκολο και σε βαθος το ψαξιμο των εφφε, δοιαπιστωσα οτι εχει πολυ και καλο πραμα.
Δυστυχως δεν σκεφτηκα να τον δοκιμασω και με καποια κιθαρα με humbuckers για να ακουστουν και το πολλα γκαζια του κανονικα.
Το μονο θεμα που εχουν (οπως και πολλοι αλλοι ενισχυτες με κοινο EQ στα καναλια τους) κατα την αποψη και τα γουστα μου, ειναι οτι τα treble οταν περναμε στα drive, πρεπει να τα ελλατωνουμε γιατι ξυνουν.
Αλλα no problem, εχει 4 μνημες αποθηκευσης και φυλαει τις ρυθμισεις αυτες στις αλλαγες καναλιου.
ΟΚ αν θελουμε πιο εξειδικευμενα πραγματα κλπ, παμε στο επομενο μοντελο, αλλα ειπαμε θελουμε κατι για το σπιτι χωρις να δωσουμε τσαμπα λεφτα σε πραγματα που δεν θα μας χρησιμευσουν ή απλα, δεν μπορουμε να τα εκμεταλευτουμε.
Εχουν κανει βεβαια καποιες ηλιθιοτητες, οπως η εγκατασταση των drivers που πρεπει να εχεις μαστερ στο programming. Και ενα ηλιθιο που εβλεπα στο youtube οτι μπορεις να ενεργοποιησεις και ενα κρυφο κουρδηστηρι πατωντας μιa φορα ενα κουμπακι, 4 φορες ενα αλλο και 18 φορες ενα αλλο. Σοβαρα τωρα 18? Και γιατι να ειναι κρυφο?
http://youtube.com/watch?v=bGJcWEvSFnQ#