Δεν νομίζω οτι τα 14χρονα που ακούνε sinboy έχουν ιδιαίτερα θέματα με οικονομικές στερήσεις και πολιτικά οράματα, ο γιός μου πέρισυ είχε κατάληψη και googl-αρε τον ορισμό γιατί δεν ήξερε τι σημαίνει. Επίσης ήξερε το τραγουδι 5 μήνες πριν βγεί το video, οπότε και εγω αναγκαστικά είχα ακούσει πολύ sinboy αλλά και τους υπόλοιπους youtubers.
Σχετικά με την άρνηση στο ευρωπαϊκό / ανατολικό, καταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτες οι 2 λέξεις μπορούν να πάνε μαζί, όταν η "ευρώπη" σκοτώνει την ανατολή χιλιάδες χρόνια, συστηματικά και με συνέπεια. Δηλ, το κλασικό δίπολο : κακιά απολίτιστη αμερική vs καλή πολιτισμένη ευρώπη, νομίζω είναι ένα πρόχειρα στημένο κατασκεύασμα ειδικά για να δημιουργεί ψέυτικες συγκρούσεις και στρέφει μακριά απο την ουσία. Ούτε η αμερική είναι απολίτιστη, ούτε διαφέρει στο ελάχιστο με την δυτική ευρώπη, ούτε φυσικά η ανατολή είναι απολίτιστη και οπισθοδρομική όπως μας "διδάσκουν" οι διάφοροι μέντορες του φιλελευθερισμού.
Τεσπα, ο sinboy λέει ανοικτά οτι είναι Αλβανός, και ειδικά εδώ φαίνεται τι αισθήματα έχει και για αμερική και για δύση :
Error 404 (Not Found)!!1δεν νομίζω οτι υπάρχουν πολλοί πατριώται σήμερα που να αγαπούν την χώρα περισσότερο απο τον sinboy, ίσα ίσα αυτην την αμερικανιά σαν εικόνα προσπάθησε να εκμαιεύσει απο τον sinboy ο αρναούτογλου αλλά απέτυχε οικτρά. Φυσικά δεν πρόσεξαν πολλοί αυτο το σημείο.