Ειναι εδω ενας συνταξιουχος θρασερ που παιζει με χαμηλο αξιον που σε λιγο θα βαλει τις χορδες απο την πισο μερια.Κανε υπομονη να δει το θεμα σου να σε κατατοπισει
για συνταξιούχο παλαιο-ροκά με βλέπω μπρατε μιας παρακολουθείς τις εξελίξεις

τεσπα, το σωστό leveling είναι απαράτητο ανεξαρτήτως action, δεν συνδέονται αυτα τα 2, δηλ δεν υπάρχει leveling για υψηλό action και άλλο για χαμηλό. Ή είναι ή δεν είναι!!
οσον αφορά στην ουσία του θέματος, τι setup έχεις? relief ?? με πατημένη 1 & 24ο? action στο 24ο στην κάθε χορδη?
μερικά σχόλια απαντήσεις :
1) ναι θα επαναλάβω αυτο που λεει όλος ο κόσμος, δεν είναι το χαμηλό action πάντα το ιδανικότερο, ακόμα και για πολύ γρήγορο παίξιμο
2) ναι, το 1) είναι ωραίο να το ακούς..... αλλά στις κιθάρες άλλων, στην δική μου θέλω το χαμηλότερο, είναι μια αππόδειξη καλής κατάστασης του οργάνου (αν παίζει σωστά και δεν τρίξει)
3) σε μια κιθάρα μου έχω 11άρες και ψηλό action και δεν βλέπω την ώρα να την σετάρω με χαμηλότερο
4) για leveling / setup VERVE guitars. AKA Βερβερίδης! Φοβερός τύπος, μορφωμένος, καλοσυνάτος, έντιμος, ικανός.
Για εξωφρενικές κατασκευές και απίστευτη ακρίβεια στην επισκευή Μιμης Χολαργός, manmade guitars, ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλός (ρωτήστε για χρόνο παράδοσης).