Πρέπει όλοι να έχουν την ίδια ιδέα για το που θέλει να πάει η μπάντα και το αν μπόρει να πάει. Δεν γίνεται να νομίζει ο ένας οτι μπορούμε να κάνουμε live με τρείς πρόβες αλλά ο άλλος να μην μαθαίνει τα κομμάτια διότι όπως λέει "όταν έρθει η ώρα θα είμαι έτοιμος"...
Φιλε Argo, παλιοτερα ειχα κι εγω παρομοιο προβλημα και μαλιστα με ειχε απασχολησει αρκετα

Βεβαια, όλα γινονται. Και live με τρεις προβες βγαινει,και καποιος μπορει "οταν ερθει η ωρα να ειναι ετοιμος".Eιναι θεμα μουσικων πιστευω.
Δηλαδη ενταξει,δεν περιμενεις με τιποτα απο τον ασχετο να βγαλει live με 3 προβες, αλλα ουτε και μπορεις να πεισεις τον πιο καλο οτι για ενα live θα χρειαστει να κάνει 150 πρόβες

Απλως,κρινεις απο τους μουσικους που εχεις και διαλεγεις τον καταλληλο δρομο...
Οπως εγραψα και στο προηγουμενο post αν υπαρχει "σημαντικη" διαφορα ικανοτητας αναμεσα στα μελη,ειναι καπως δυσκολο να "περπατήσει" το πραγμα,καθως ο καλος θα βαριεται και θα λεει "κοιτα με τι καθομαι και ασχολουμαι τώρα"(και με το δικιο του εδω που τα λεμε) και ο "κακος" (ή ο άσχημος

) θα γκρινιαζει συνεχεια.
Anyway,αυτα ήταν απο προσωπικες εμπειριες μου, άλλος μπορει να τα εχει βιωσει διαφορετικα.Σημασια εχει να περναμε και καλα.