Ρε σεις, μηπως πεθανα και πήγα στον παράδεισο της πολιτισμενης συζήτησης, ή απλα οι Hardcore του φορουμ δεν μυριστικαν ακόμα το thread???
Οσο και να το καταπιέζω να μην φανω κακος, οχι και πειραματιστικε οσο κανεις στην ελληνική μουσική! (1ον) 2ο, αμα έχει τοσο καταπληκτική φωνή, χωρις να λεω οτι δεν ειναι πολύ καλή, στο "δωμάτιο" γιατι το φαλτσετο του ειναι ηλεκτρονικο? επειδή ήταν της μόδας? και γιατι λέει λάιβ το παλτο 2 τονους κάτω? και τέλος. Ροκας, χωρις να γινομαι φασιστας, δεν εισαι "κατα βαθος".
Για τους πραγματικούς ροκάδες (ούτε γω αξιζω τον ορο), ροκ είναι τσαμπουκας και υπερηφανεια. και δεν τη ξεχνας γ**ωτοκερατο μου, ουτε καν για να τη 3αναβγαλεις στο λάιβ. Ειδικά αμα εισαι ο Δαντης. Γιατι αμα σου πει η εταιρια δε θελουμε ποπ ροκ, θελουμε ποπ ελαφρολαϊκο, με το ονομα που έχεις τους διαολοστελνεις χαλαρα!
Με τον κύριο δεν εχω τιποτα, ούτε με τη μουσική του, πλην του ότι μπορω να την ακούσω μόνο με συνοδεία "οπτικών εφφε" (if u know what I mean). απλα κατα τη γνώμη μου, το ιματζ δήθεν ροκας, είναι θλιβερο, ειδικά για κάποιο που είχε δυνατοτητες για περισσοτερο....