Προς Vocal Studio
Είσαι η μοναδική κατεξοχήν αρμόδια εδώ μέσα να μας διαφωτίσει, αλλά δεν το κάνει.
…Γι' αυτό σε παρακαλώ αν θέλεις πες μας και τις τιμές της σχολής σου (είδα και την καταχώρησή σου στο Αθηνόραμα) ,γιατί το παρουσιάζεις ως κάτι δευτερεύον ενώ για πολλούς από εμάς είναι το πρώτο και κύριο.
Διαφορετικά ας σταματήσει αυτή η διαφήμισή σου μέσω του Kithara.gr, που παρεμπιπτόντως να σου πω ότι στο συγκεκριμένο site απαγορεύεται
…Το ίδιο άτομο που λες ότι μοιράζεται επιλεκτικά κάποιες γνώσεις προς όφελός μας, τις μοιράζεται πολύ επιλεκτικά.Του στιλ «έλα από τη σχολή να μάθεις και τα υπόλοιπα»
....προωθεί ο επιχειρηματίας...
...γκρίζα διαφήμιση....
....παρόμοια διαφήμιση.. 
...κατά τα άλλα ας γράφει όσα θέλει...
...το ίδιο άτομο...
προς pascal
Αρχικά ομολογώ ότι τρόμαξα και δεν ήθελα να απαντήσω.Αισθάνθηκα ότι δεύτερη φορά θα βρεθώ να απολογούμαι και να μεταφέρεται ένα θέμα σε "προσωπική αντιπαράθεση", αλλά από την άλλη κανείς σας δεν έχει να κερδίσει τίποτα από αυτό,ώστε να γίνεται εσκεμμένα,οπότε ας μιλήσω κι εγώ.
Ειληκρινά θαυμάζω που όλοι εσείς, ιδιαίτερα τα νέα παιδιά είσαστε σκεπτόμενοι και καχύποπτοι και ψαγμένοι.Καιρός είναι να ξυπνήσετε και να μην τρώτε ότι σας σερβίρ-ουμε ,-ουν (γενικά). (Έστω κι αν την πληρώνω και εγώ.Σωστά, που ξεφύτρωσα ξαφνικά,με ξέρατε κι από χτες;)Ξεκινάω λοιπόν παίρνοντας σα δεδομένο ότι όλο αυτό είναι "καλοπροαίρετο"και συγχώρησε με για την αλλαγή σειράς στις φράσεις σου.
Είσαι η μοναδική κατεξοχήν αρμόδια εδώ μέσα να μας διαφωτίσειΣε βεβαιώνω πως όχι! Γιατί δεν έχω κάνει "έρευνα αγοράς".Δίδαξα σε δύο μεγάλα Ωδεία και δεν ήξερα καν τι πληρώνουν οι μαθητές μου...Όμως δεν είμαι διατεθειμένη ούτε εγώ να γίνω "αντικείμενο έρευνας αγοράς".
...είδα και την καταχώρησή σου στο Αθηνόραμα... Δες και στο Δίφωνο, έχω και μια προσωπική συνέντευξη κάπου αλλού και
σ’ ευχαριστώ μου έκανες ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
...η διαφήμηση απαγορεύεται.. Μάλλον με πρόλαβαν άλλοι και σου απάντησαν.
...μοιράζεται επιλεκτικά κάποιες γνώσεις προς όφελός μας, τις μοιράζεται πολύ επιλεκτικά.Του στιλ «έλα από τη σχολή να μάθεις και τα υπόλοιπα» Μπα; Έκανα τέτοια πράγματα. Πότε; Μοιράστηκα επιλεκτικά τι; Δώστε μου ένα παράδειγμα να δω το λάθος μου.Όσο για το στιλ «έλα από τη σχολή να μάθεις και τα υπόλοιπα», εγώ δεν είμαι που φωνάζω ψαχτείτε γενικά και σε Ωδεία και παντού;Ότι υπάρχουν πολλοί και καλοί δάσκαλοι;Τς,τς....Μάλλον δεν τα διαβάζεις όλα, αλλά ...«επιλεκτικά».
....προωθεί ο επιχειρηματίας... Αυτή η λέξη ακούγεται σα βρισιά και είναι, στα αυτιά των "δασκάλων". (Εδώ ο καλός Μπακάληηηηηηης....Έχω καλή πραμάτειαααα. ΝΤΡΟΠΗ.)
...γκρίζα διαφήμιση....Καθόλου γκρίζα.Κατάλευκη στη σελίδα αγγελιών, εκεί που είναι η "θέση της".
].....παρόμοια διαφήμιση.. ???Που συμπτωματικά την είδες για πρώτη φορά, ενώ δείχνεις να παρακολουθείς "στενά" τη σελίδα; Και παρόμοια;Δηλαδή σε στήλη αγγελιών; Εδώ κολλάει η λέξη "επιλεκτικά".
...κατά τα άλλα ας γράφει όσα θέλει... Ευχαριστώ για την άδεια.Κι ας μην τα διαβάζουν όσοι δε θέλουν!
Και πάλι ευχαριστώ για τη διαφήμιση.Δεν προλαβαίνω να απαντάω σε προσωπικά μηνύματα και τηλέφωνα.
Άντε πάλι καταφέρατε να μου βγαλετε τον κακούλη μου εαυτό,(λες και δεν έχω να κάνω τίποτα καλύτερο βραδυάτικα)αλλά τουλάχιστο....με χιούμορ πάντα.

Υπογραφή: ....Το ίδιο άτομο...