όπως είναι γνωστό, από τις 18/2 ο Πασχαλίδης εμφανίζεται στη μουσική σκηνή Δίπλα στο Ποτάμι μαζί με τον Γιάννη Χαρούλη. Προσωπικά λόγω απόστασης δεν μπορώ να παραβρεθώ. μπορεί κάποιος που τους έχει δει να μας πει εντυπώσεις;
παρακάτω είναι οι εντυπώσεις μιας κοπέλας που τους παρακολούθησε και βρίσκεται στο
http://www.diesi.gr/listing.php?pageID=13&langID=1&tablepageid=9Χαριτίνη: Είδα το Μίλτο Πασχαλίδη "Δίπλα στο Ποτάμι"
Πήγα στο "Δίπλα στο ποτάμι"(ήθελα να πέσω μέσα...) Χτες το βράδυ πήγα σε μία πολύ ωραία κρητική ταβερνίτσα και είπαμε με την παρέα μου να συνεχίσουμε στο Μίλτο Πασχαλίδη στο Δίπλα στο ποτάμι. Φόρεσα την καλύτερη μου διάθεση, αλλά δυστυχώς αυτή με άφησε άδοξα μετά από λίγα λεπτά παραμόνής μου στο μαγαζί. Και αυτό όχι γιατί ο Πασχαλίδης δεν είναι αξιόλογος συνθέτης και δημιουργός, αλλά για πολλούς λόγους. Παραθέτω μερικούς από αυτους: Οι σερβιτόροι θρασύτατοι "κοπελιά πάρεις δεν πάρεις κάτι θα πληρώσεις 12ευρώ(πέρα από αυτά που είχα ήδη πληρώσει για να μπω)". Εννοείται πως έτσι και αλλιώς θα έπαιρνα το ποτάκι μου, δε χρειαζόταν αυτός ο τρόπος. Ως προς το πρόγραμμα ήταν σα να συνεχίσαμε τη βραδιά μας σε μαγαζί με παραδοσιακή κρητική μουσική, η οποία προσωπικά μου αρέσει, αλλά αν θέλαμε να ακούσουμε κρητικά τραγούδια θα προτιμούσαμε ένα αμιγώς κρητικό μαγαζί. Από τα 40 τραγούδια που άντεξα να ακούσω, τα 34 τουλάχιστον ήταν κρητικά(μαλεβιζιώτικος κλπ) και τα υπόλοιπα 6 από την έντεχνη ελληνική μουσική. Δε θα το συνιστούσα εκτός και αν είστε λάτρεις της κρητικής μουσικής και όχι του Πασχαλίδη που δε θα απολαύσετε όπως ίσως θα θέλατε...
Όσοι έχουν πάει, συμφωνούν ή διαφωνούν;