Εντυπώσεις....ανάμεικτες.
Ήταν το πρώτο live του που παρακολουθώ και οφείλω να πω πως κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν.
Το βασικότερο αυτών , είναι , ότι δεν κέρδισε το κοινό. Το έχασε από την αρχή και μόνο κάπως προς το τέλος κάτι πήγε να γίνει.
Μου φάνηκε κάπως νευρικός και αμήχανος. Ξεκίνησε π.χ όταν ανέβηκε επάνω λέγοντας " χμ..δεν σας περίμενα τόσους πολλους και έχω φτιάξει πρόγραμμα για λίγους. Αστειεύομαι...ή τουλάχιστο προσπαθώ "
Ξεκίνησε ακριβώς έτσι και ουδείς κατάλαβε. Στη συνέχεια και μετά το πρώτο τραγούδι λέει , "δεν έχουμε φτιάξει πρόγραμμα , θα πω 3-4 που θέλω και μετά ζητάτε ότι θέλετε ". Εκεί το έχασε διότι είπε 3-4 και μετά ενώ ο κόσμος του ζήτησε διάφορα , τα είπε αλλά τα είπε σε άσχετες φάσεις.
Απ' την άλλη η σειρά που είπε τα τραγούδια ήταν εντελώς λάθος...
Ξεκίνησε με κάποια πολύ χαμηλά του με αποτέλεσμα ο κόσμος να συνεχίσει να είναι παγωμένος. Κάποια στιγμή που αποφάσισε να τραγουδίσει από τα πιο ρυθμικά του κομμάτια άρχισε να ζεστένεται κάπως η ατμόσφαιρα...αλλά ήταν κάπως αργά.
Πολλά από τα πολύ γνωστά του τραγούδια δεν τα είπε " Σε κλίμακα μποφώρ " , " Με μια καμήλα στους Δελφούς " ," Νεράιδα δίχως παραμύθι " , "Πιλάτος " , κ.α..
Στη θέση αυτών είπε βέβαια διάφορα άλλα όπως το "Μερτικό μου απ'την χαρά " κλπ.. Εγώ όμως προσωπικά πήγα να ακούσω Πασχαλίδη και όχι κάποιον που δεν έχει τι να τραγουδίσει και τραγουδάει Νταλάρα , Καζαντζίδη κλπ...
Τέλος τραγούδησε περίπου ένα τρίωρο ( ο κλασσικός χρόνος των Live ) και κατέβηκε. Απόδειξη του γεγονότος ότι δεν κέρδισε τον κόσμο ήταν και το γεγονός ότι ακούστηκαν κάποια χλοιαρά (κι άλλο , κι άλλο ) μάλλον για τυπικούς λόγους περισσότερο.
Εν κατακλείδι , δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Δεν μπορώ να πω ότι με κέρδισε ο Μίλτος με αυτό που είδα και άκουσα....