Σίγουρα....αλλά ακόμη δεν έχω καταφέρει να το σχηματοποιήσω.
Ουτε καν στο περιπου δεν μπορεις να μας πεις τι εσυ οριζεις ως επιστημη;Οσο και να μην το εχεις σχηματοποιησει,οπωσδηποτε κατι θα μπορεις να πεις για αυτο, γιατι αλλιως δεν ξερουμε προς τα που κινειται η κουβεντα.
Για μένα όμως δεν αποτελεί τεκμήριο η ύπαρξη πανεπιστημιακής έδρας...
Δεν ανεφερε νομιζω κανεις την υπαρξη πανεπιστημιακης εδρας ως τεκμηριο υποστασης και ουσιας μιας επιστημης.Για μενα ιδιον μιας επιστημης ειναι η ερευνα αλλά και η αναλυση οπως προανεφερα σε προηγουμενο μου μηνυμα μου.
Βεβαια και για να κανω εγω πρωτη το συνηγορο του διαβολου -και οχι τον ιδιο το διαβολο οπως ειχε πει καποιος απο εδω μεσα

- και να σε προλαβω ,ειμαι σιγουρη οτι θα αναρωτηθεις αν ειναι δυνατον οτι εμπεριεχει ερευνα πειραματισμο και αναλυση να θεωρειται αυτοματα επιστημη οπως πχ η παραψυχολογια( την οποια αν εχω πληροφορηθει σωστα ηδη εχουν αρχισει να τη θεωρουν ως επιστημη καποια πανεπιστημια της Αμερικης).
Δεν ειμαι τοσο ειδικη σε αυτο αλλα συμφωνα με τα δικα μου τα κριτηρια και τη σκεψη, ναι θα επρεπε οτι αρχιζει απο την ερευνα,προχωρα μεσω του πειραματισμου ,της αναλυτικης διεργασιας και σκεψης και καταληγει σε καποια πιστοποιηση των αποτελεσματων του(αν και εφοσον υπαρχουν αυτα)να θεωρειται επιστημη.