@ Iced Earth - γενικα .
Ενταξει , ο καθενας ακουει οτι θελει , ειναι θεμα γουστου κτλ. αυτα τα εχουμε ξαναπει , και πολυ σωστα οπως ειχε ειπωθει , τα επιχειρηματα του τυπου ''το δικο μου παιχνιδι ειναι καλυτερο απο το δικο σου κτλ κτλ '' πλεον ειναι ασχετα ...
Τωρα , εγω οπως ειπα τον τελευταιο καιρο ακουω πολυ γνησιο μεταλ (οπως το θελετε καποιοι ) , και αν με ρωτησεις τωρα πιο ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα θα τους πω τους κορυφαιους Dream Theater .Ομως επειδη το nu-metal με εμπασε κατα καποιο τροπο , δεν μπορω απλα να το αγνοω .Αυτα που λεω μπορει να ακουγονται φλωρικα αλλα , σε οποιον κανουν..
Απο εκαι και περα ναι , ο κιθαριστας των Linkin Park , το μονο που παιζει ειναι αυτο
b----------10-----------------10--------
g---11---------11------11---------11----
d-9------9-----------9------9-----------
a---------------------------------------
e---------------------------------------
b---------------------------------------
b-3-3---3---3----------------------------------0---0--0------
g-4-4---4---4-----4-4----4-----6-6---6---6-----0---0--0------
d-4-4---4---4-----5-5----5-----7-7---7---7-----0h2-2--2------
a-2-2---2---2-----5-5----5-----7-7---7---7-----0h2-2--2------
e-----------------3-3----3-----5-5---5---5-----0---0--0------
b------------------------------------------------------------
ενταξει σε καθε τραγουδι αυτο κανει , συμφωνω εμενα μου αρεσει ομως ως συνολο .Τελος για τους Linkin Park εδω .
Οι slipknot παντως - ποιοι ?- ναι , αυτοι σε αυτο το αλμπουμ επιχειρουν να κανουν κανα σολακι , πανω κατω , οχι απλα βαβουρα .
Απο εκει και περα , nu παιζει και ο Soulfly , και ναι εκεινος εμπλουτιζει λιγο τα κιθαριστικα μερη .
Θρησκεια δεν ειναι ουτε οι Linkin Park ουτε οι slipknot , ακομα ...
Υγ . προς psomas/bready ¨
Στον Andrian Smith αρεσουν οι Linkin Park