@apollon18
Δλδ για να καταλαβω.Επειδη ειναι επιτυχημενο συγκροτημα πρεπει ν αρεσει σε ολους?Και για τους tool το ιδιο..Ο καθενας εχει προσωπικη αποψη και μπορει να την εκφραζει.
Εγω προσωπικα τους σιχαινομαι οχι επειδη παιζουν αυτο που παιζουν αλλα επειδη με αυτο το αμφιλεγομενο πραμα να μαζεψουν οπαδους μεταλαδες και οχι μονο και να θεωρουνται το μεγαλυτερο μεταλ συγκροτημα..Οι dream theater πχ δεν μ αρεσουν αλλα δεν τους απεχθανομαι γιατι παιζουν σοβαρη μουσικη και οχι ενα μειγμα ολων των ειδων της μεταλ..Και βεβαια τπτ δεν ειναι δεδομενο..Και οι μεηντεν ηταν καποτε το μεγαλυτερο συγκροτημα του μεταλ αλλα δεν ηταν αναγκαστικο να αρεσουν σε ολους..Αυτα ειναι κλειστομυαλιες 
Ρε παιδια δεν ειπα εγω να αρεσουν σε ολους!Ελεος δηλαδη απλα ειπα να παραδεχεστε οτι παιζουν καλη μουσικη γιατι παιζουν καλη μουσικη

ασχετα τι ειναι αυτο που παιζουν.Εσυ νομιζεις οτι παιζουν απο ολα για να προσελκυσουν κοσμο απο ολο τον χωρο?Εγω παντως δεν πιστευω οτι κανουν κατι τετοιο.Αλλωστε ο καθενας παιζει οτι του αρεσει,δεν μπορεις να του πεις εσυ μην παιζεις πολλα ειδη παιξε μονο nu ας πουμε ή κατι τετοιο.Απο οπου εχει επηραστει τετοια θα γραφει.
Εμενα οι theater δεν μου αρεσουν γιατι παιζουν σχεδον μια απτα ιδια(οσα εχω ακουσει) και δεν προσφερουν τιποτα
φοβερα καινουριο στην μουσικη.Ενω σαν τους system δεν ειχε ξαναπαιξει κανεις.(και σαν tool δεν παιζει κανεις!)Ειναι σαν να μου λες οτι θα ακουμε μονο οτι ειναι κλασσικο και συμβαδιζει με αυτα που παιζοντουσαν πριν 10-15 χρονια.(καπως ετσι

)
Μην παρεξηγηθουμε κιολας αποψεις ειναι αυτες!