Αποστολέας Θέμα: Χειροτερος δισκος της αγαπημενης σας μπαντας!  (Αναγνώστηκε 131271 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • To Φαινόμενο Γνωστό έως τα Πέρατα του Κόσμου...
    • Προφίλ
Η αγαπημένη μου μπάντα, στην 30χρονη πορεία της, δεν έχει βγάλει ακόμα "χειρότερο" δίσκο. 8)
Το "Point Of Entry" είναι ίσως το λιγότερο καταπληκτικό, αλλά "χειρότερο" σε καμία περίπτωση.

Priest! Priest! Priest! ;D

...δηλαδη το "Τζουγκουλεϊτορ" σ'αρεσε? ...Νταξει, γουστα ειναι αυτα!  :-\ ::) :o ???
Ο.Ξ.Ο.Κ.Δ.Τ.Ξ.Ο.Κ.Ο. 
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα
να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα

Αποσυνδεδεμένος KJP

• Θαμώνας
    • Προφίλ
   ...δηλαδη το "Τζουγκουλεϊτορ" σ'αρεσε? ...Νταξει, γουστα ειναι αυτα!  :-\ ::) :o ???

Αν και πρόκειται για το album με την ισχνότερη παρουσία των κλασσικών στοιχείων Priest και είναι ουσιαστικά μία προσπάθεια που βασίστηκε στα μουσικά ρεύματα άλλων μοντέρνων τότε σχημάτων, ομολογώ πως μου αρέσει αρκετά. Ειδικά κομμάτια όπως το ομώνυμο, ή τα "Bullet Train", "Burn In Hell και "Cathedral Spires" μου αρέσουν πάρα πολύ.
Όλα είναι δρόμος.

Αποσυνδεδεμένος wrathchild

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
metallica-st.anger. pou einai oi kales meres tou creeping death kai tou sad but true?????????? 

Αποσυνδεδεμένος KyriosJack

• Επισκέπτης
  • **
  • Δεν εχω κατι αυτη τη στιγμη κατα νου...σε λίγο
    • Προφίλ
Τελικά αυτή η αιώνια διαμάχη του Λοουντ Ριλοουντ τίνει να εξελιχθεί σε πάλη μέχρι τελικής πτώσεως Σουγκλάκος-Κουράκος...
Το Βίρτσουαλ Ιλέβεν πάντως σε κάνει να βάζεις τα γέλια...και δυστυχώς μαζι με αυτο και τα επομενα...γιατι εκει επιστρατευουν τα...μπουζουκια!!!(διπλοπενιες, χιωτικα, ρυζιτικα κλπ).Χιλιες φορες το Αρωμα της Αμαρτιας απο Καρβελα δηλαδη!
'Μου'χεις φάει την ψυχή!!!'

Αποσυνδεδεμένος Ax_Wield

• Παλιός
  • Nothing is real!
    • Προφίλ
Απ' ότι καταλαβαίνω μόνο σε μένα πρέπει να άρεσε το Load...το ReLoad δε μου άρεσε παρά μόνο δυο-τρία κομμάτια αλλά το Load μου αρέσει αρκετά...αυτό που δεν άρεσει σε κανένα τελικά είναι το St.Anger...αναρωτιέμαι αν αρέσει και στους ίδιους...

Αποσυνδεδεμένος KyriosJack

• Επισκέπτης
  • **
  • Δεν εχω κατι αυτη τη στιγμη κατα νου...σε λίγο
    • Προφίλ
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Θυμαμαι τι πανικος ειχε πεσει και ολοι οι ειδημονες ειχανε πεσει με τα μουτρα πανω στο αλμπουμ να το βαφτισουν κατι συγκεκριμενο. Αλλος το ελεγε Εισι-ντισιδικο, αλλος σαμπαθιζει, αλλος γαυγιζει, οτι ναναι. Παντως ανοιξε πολλα αυτακια...
'Μου'χεις φάει την ψυχή!!!'

Αποσυνδεδεμένος KJP

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Απ' ότι καταλαβαίνω μόνο σε μένα πρέπει να άρεσε το Load...το ReLoad δε μου άρεσε παρά μόνο δυο-τρία κομμάτια αλλά το Load μου αρέσει αρκετά...

Το "Load" μου αρέσει κι εμένα αρκετά, έχει πολλά εξαιρετικά κομμάτια και η απόστευτη παραγωγή του και ο ήχος του, το απογειώνουν πραγματικά. Απλώς τότε που κυκλοφόρησε, η ηχητική διαφορετικότητά του (αν και δεν είναι και τόσο διαφορετικό, αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά) με τον προκάτοχό του, ακόμα και το περίφημο "κούρεμα των Metallica" που τόσο είχε σοκάρει κάποιους, είχε οδηγήσει σε ακρότητες τύπου "ξεπουλήθηκαν", "δεν είναι metal", "έγιναν αδερφές" κλπ. Και ακόμη και μέχρι σήμερα όλοι δείχνουν να εκπλήσσονται με κάθε κυκλοφορία τους, χωρίς να έχουν αντιληφθεί ότι αυτό το συγκρότημα ποτέ δεν αναμάσησε ιδέες. Εξαίρεση βέβαια αποτελεί το "Reload", το οποίο είναι μία συλλογή κομματιών που είχαν μείνει έξω από το "Load" και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ κατώτερό του.
Όλα είναι δρόμος.

Αποσυνδεδεμένος mille

• Περαστικός
  • *
  • Oh God why have you forsaken me?
    • Προφίλ
kreator "endorama" iced earth "the glorious burden'' celtic frost "cold lake"
Nevermore to feel the pain...

Αποσυνδεδεμένος Ax_Wield

• Παλιός
  • Nothing is real!
    • Προφίλ
Το "Load" μου αρέσει κι εμένα αρκετά, έχει πολλά εξαιρετικά κομμάτια και η απόστευτη παραγωγή του και ο ήχος του, το απογειώνουν πραγματικά. Απλώς τότε που κυκλοφόρησε, η ηχητική διαφορετικότητά του (αν και δεν είναι και τόσο διαφορετικό, αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά) με τον προκάτοχό του, ακόμα και το περίφημο "κούρεμα των Metallica" που τόσο είχε σοκάρει κάποιους, είχε οδηγήσει σε ακρότητες τύπου "ξεπουλήθηκαν", "δεν είναι metal", "έγιναν αδερφές" κλπ. Και ακόμη και μέχρι σήμερα όλοι δείχνουν να εκπλήσσονται με κάθε κυκλοφορία τους, χωρίς να έχουν αντιληφθεί ότι αυτό το συγκρότημα ποτέ δεν αναμάσησε ιδέες. Εξαίρεση βέβαια αποτελεί το "Reload", το οποίο είναι μία συλλογή κομματιών που είχαν μείνει έξω από το "Load" και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ κατώτερό του.

Συμφωνώ μαζί σου...πιστεύω οτι είναι πολύ παρεξηγημένο αλμπουμ...αλλά δε περίμενα να διαφωνήσω μαζί σου αφού πάνω κάτω απ'ότι έχω καταλάβει έχουμε τα ίδια μουσικά γούστα έτσι δεν είναι; ;)

Αποσυνδεδεμένος aris 13888, ο saprikios anathematistis

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Ό,τι αρέσει σ' όποιον αρέσει!
    • Προφίλ
Οσον αφορα τα Λοουντ Ριλοουντ, εμενα παντα μου αρεσαν τα πρωτα απο το Reload: Fuel, Memory Remains κλπ..

Το load μαρεσει πιο πολυ σαν συνολικο αλμπουμ, εχει ωραιο ηχο, αλλα οντως "διαφορετικο"

Οσον αφορα το St Anger μετα απο πολλεεεεεεεεεεεεες ακροασεις, ακουγεται καπως... Και το StAnger για μενα (το τραγουδι)  με βοηθαει παρα πολυ στο να εκτονωνομαι οταν ειμαι φορτισμενος, θυμωμενος κλπ

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
   ...εγω ρε παιδια πιστευω οτι πολλα συγκροτηματα εχουν κλεισει τον κυκλο τους, καλως ή κακως, και πρεπει επιτελους να σταματησουν, εστω, να βγαζουν "καινουρια" αλμπουμ. πχ maiden, τι αλλο μπορουν να μας πουν πλεον? οι μεταλλικα, το ιδιο, οι πρηστ, ο udo και ενα σωρο αλλοι που ολοι λιγο πολυ τους ξερουμε! Δεν ειναι υποτιμητικο αυτο που λεω, μπορουν να συνεχισουν να κανουν live, πχ οι purple, γκρουπαρα, δεν λεω, αλλα τι αλλο μπορουν να μας που πια? οι scorpion και τοσοι αλλοι... Ρε γ**ωτο στην τελικη δεν αφηνουν περιθωρια και για αλλες νεοανερχομενες μπαντες.... τι να πω, εχω κουραστει να τα λεω...
Ο.Ξ.Ο.Κ.Δ.Τ.Ξ.Ο.Κ.Ο. 

Αποσυνδεδεμένος KJP

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Συμφωνώ μαζί σου...πιστεύω οτι είναι πολύ παρεξηγημένο αλμπουμ...αλλά δε περίμενα να διαφωνήσω μαζί σου αφού πάνω κάτω απ'ότι έχω καταλάβει έχουμε τα ίδια μουσικά γούστα έτσι δεν είναι; ;)

Χμμ... έτσι φαίνεται. 8)

Ρε γ**ωτο στην τελικη δεν αφηνουν περιθωρια και για αλλες νεοανερχομενες μπαντες.... τι να πω, εχω κουραστει να τα λεω...

Μάλλον συμφωνώ με τα λεγόμενά σου, αλλά πιστεύω πως όποιος είναι να ψαχτεί με νέα συγκροτήματα, θα ψαχτεί ούτως ή άλλως. Οι υπόλοιποι, απλώς θα επαναπαύονται στα παρελθόντα ακούσματα εσαεί.
« Τελευταία τροποποίηση: 29/06/06, 01:34 από KJP »
Όλα είναι δρόμος.

Αποσυνδεδεμένος GermanRock

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Πλεον Μεταπτυχιακοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
    • Προφίλ
Metallica: St. Anger
Red Hot Chilli Peppers: Blood,Suggar, Sex & Magic

Μεγαλη απογοητευση κ ας τα αγαπω πολυ κ τα δυο συγκροτηματα... :-\
I can't sleep alone anymore Need someone here with me,All I ever wanted and more My dreams are fighting for ...Never Ending Nightmare,Always there instead of you...MSG

stavros75

• Επισκέπτης

WHATTTTTTTTTTttt???????  :o

• Παλιός
    • Προφίλ

WHATTTTTTTTTTttt???????  :o

Γουστα ειναι αυτα... Προτιμω χιλιες φορες το Californication... Αλλα περι ορεξεως... ;D κολοκυθοπιτα!
I can't sleep alone anymore Need someone here with me,All I ever wanted and more My dreams are fighting for ...Never Ending Nightmare,Always there instead of you...MSG

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ

εεε???

• Παλιός
    • Προφίλ

εεε???

;D ;D ;D Πολλες αντιδρασεις προκαλεσα...

stavros75

• Επισκέπτης
Ρε συ ο δίσκος που αναφέρεις είναι μάλλον ο καλύτερος. Και μόνο το Under the Bridge να ακούσεις, είναι απίστευτο τραγούδι. Το μόνο ελλαφρυντικό που μπορεί να σου δώσει κανείς είναι οτι ο συγκεκριμένος δίσκος είναι πιο πολύ funk και όχι τόσο ροκ (αν μπορεί να πει κάποιος κάτι τέτοιο) όσο το Californication, αλλά εγώ νομίζω οτι το σκότωσες το θέμα  :P

Από wikipedia: "..Blood Sugar Sex Magik was listed at number 310 on the Rolling Stone magazine list of The 500 Greatest Albums of All Time..."

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
   Eye of the Storm - Frank Marino!
Ο.Ξ.Ο.Κ.Δ.Τ.Ξ.Ο.Κ.Ο. 

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ

΅Ενω το stadium arcadium σου αρεσε περισσοτερο...... Δεν θελω να γινω κακος αλλα αυτο που ειπες μου φαινεται λιγο extreme ::) :P
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
   οντως το Blood,Suggar, Sex & Magic ειναι δισκαρα και ο πρωην κιθαρριστας τους πολυ παιχταρας, κριμα που δεν συνεχισαν ετσι! Ομως οπως και να εχει οι RHCP ειναι μια μπαντα που διαχρονικα στεκεται χωρις να κουραζει!
Ο.Ξ.Ο.Κ.Δ.Τ.Ξ.Ο.Κ.Ο. 

Αποσυνδεδεμένος buckethead RULES!!

• Παλιός
  • Slaughterhouse on the Prairie
    • Προφίλ
Judas Priest - Jugulator. Φρίκη!!!!!!!!!!!!!!! Το άκουσμα του συγκεκριμένου αλμπουμ ισοδυναμεί με παγωμένο μπάνιο..

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ

΅Ενω το stadium arcadium σου αρεσε περισσοτερο...... Δεν θελω να γινω κακος αλλα αυτο που ειπες μου φαινεται λιγο extreme ::) :P
αναφορικα παντως με το stadium arcadium ειχε καποιες αρκετα καλες στιγμες.Και μην ξεχναμε οτιτην σημερον ημερα δυσκολα βγαινουν πραγματικα καλοι δισκοι...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ

αναφορικα παντως με το stadium arcadium ειχε καποιες αρκετα καλες στιγμες.Και μην ξεχναμε οτιτην σημερον ημερα δυσκολα βγαινουν πραγματικα καλοι δισκοι...
Ναι δεν διαφωνω το ακουω αρκετα συχνα και μαρεσει ασχετα αν δεν ειναι αυτο που περιμενα αλλα δεν συγκρινεται τωρα με το  blood suggar sex & magic.... Σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο καλο
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος SPATH

• Επισκέπτης
  • **
  • A PUBLIC PIECE OF DNA.
    • Προφίλ

Ναι δεν διαφωνω το ακουω αρκετα συχνα και μαρεσει ασχετα αν δεν ειναι αυτο που περιμενα αλλα δεν συγκρινεται τωρα με το  blood suggar sex & magic.... Σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο καλο
Σωστος...Οσο και να μου αρεσουν οι r.h.c.p το stadium arcadium δε μπορει καν να συγκριθει με το b.s.s.m.Αν το αναλυσω  θα φαω 2 σελιδες ,ασ'το...Παντως οσο με απογοητευσε το stadium,(το οποιο αν το ''φροντιζαν'' αλλιως και ηταν πιο επιλλεκτικοι θα εκανε''μπαμ'' ως δισκος) που το περιμενα με περιεργεια,δε με εχει απογοητευση καμια αλλη δουλεια τους. ::) 8)
IF THE FACTS DON'T FIT THE THEORY,CHANGE THE FACTS.