Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pa... στις 03/11/05, 18:47το χειρότερο είναι οι φίλες της!!!Το έχετε προσέξει;Άμα δε σε γουστάρουν οι φίλες τις,την πάτησες κανονικά!!Δεν έχεις ελπίδα καμιά!Το πως παρασύρονται είναι αξιοθαύμαστο..κανεις μεγαλο λαθος..απο προσωπικη εμπειρια μακαρι να ηταν εφικτο αυτο που λες..αλλα δυστιχως....επισης..γτ δεν λες και για τα αγορακια;..δεν θες να μαθεις τι μειονεκτηματα μπορει να εχετε εσεις;
το χειρότερο είναι οι φίλες της!!!Το έχετε προσέξει;Άμα δε σε γουστάρουν οι φίλες τις,την πάτησες κανονικά!!Δεν έχεις ελπίδα καμιά!Το πως παρασύρονται είναι αξιοθαύμαστο..
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ψάχνουμε το ρομαντισμό σε πεζά πράγματα όπως πεισματάκια και παιχνιδάκια σχέσεων εμπνευσμένα από κοινωνικά στερεότυπα..
H ανειλικρίνια ...Κ το ότι άμα τις γράφεις κολάνε σα βδέλλες πάνω σου ενώ αν τους δώσεις λίγο προσοχή σε φτύνουν σα το χώμα...Όχι πείτε μου, είναι λογικό αυτό; Παρακαλούνται να απαντήσουν οι κυρίες του φόρουμ κατά προτίμηση
Τα σχετικά με τα "Πρέπει να βρεις το κουμπί μου" και "Πρέπει να με προσέχεις" δεν τα μπορώ και μου θυμίζουν Ρωσική αριστοκρατεία της εποχής Τσέχωφ..
το χειρότερο είναι το να ακούει σκυλάδικα και μόνο (!), να βαριέται οποιαδήποτε συζήτηση πολιτικού,φιλοσοφικού,θρησκευτικού,κοινωνικού περιεχομένου, και να προσπαθεί να σε πείσει ότι το sex and the city έχει ωραίο χιούμορ μα πάνω απ όλα να μιλάει για το πρώην της συνέχεια και να προσπαθεί να σε πείσει ότι είσαι κομπλεξικός για να μη γουστάρεις να ακους...Αυτά για αρχή.
Παράθεση από: KgSoloman5000 στις 01/07/08, 22:45το χειρότερο είναι το να ακούει σκυλάδικα και μόνο (!), να βαριέται οποιαδήποτε συζήτηση πολιτικού,φιλοσοφικού,θρησκευτικού,κοινωνικού περιεχομένου, και να προσπαθεί να σε πείσει ότι το sex and the city έχει ωραίο χιούμορ μα πάνω απ όλα να μιλάει για το πρώην της συνέχεια και να προσπαθεί να σε πείσει ότι είσαι κομπλεξικός για να μη γουστάρεις να ακους...Αυτά για αρχή.Αυτό αγόρι μου λέγεται διαφορετικό γούστο ως και ασυμφωνία χαρακτήρων!
Η αθυροστομία για μια κοπέλα είναι προτέρημα.Οταν μια κοπέλα καταλάβει ότι είναι ανθρωπος που συμπεριφέρεται όπως νιώθει και όχι η ατσαλάκωτη barbie που η πολιτισμένη κοινωνία την θέλει, όταν μια κοπέλα νικήσει αυτή τη νοοτροπία μάλλον έχει ένα σιμαντικό προτέρημα και όχι μειονέκτημα.
Αγόρι μου για να γίνει ατσαλάκωτη μια κοπέλα δε χρειάζεται να βρίζει σαν νταλικέρης στην εθνική!
ΠαράθεσηΑγόρι μου για να γίνει ατσαλάκωτη μια κοπέλα δε χρειάζεται να βρίζει σαν νταλικέρης στην εθνική!Αγόρι μου μια φορά που ήμουν με τη κοπέλα μου και έναν βαρύ μάγκα γνωστό μου και είπε κάποιον μαλ**α που όντως ήταν (για ποιους λόγους δεν αφορά το φόρουμ) μετά από λίγο μου έκανε ολοκληρο θέμα ότι αν ήταν δικιά του θα της έριχνε μια σφαλιάρα και δεν θα την άφηνε να μιλάει έτσι και κάτι τέτοια.Από άλλους όχι τόσο "μάγκες" έχω ακούσει ότι μια γυναίκα χάνει τη θυλικότητά της αν βριζει και κάτι ιστορίες για αγρίους που μου με βγάζουν από τα ρούχα μου .Αν εσύ τώρα ,αγόρι μου γουστάρεις τέτοιες νοοτροπίες , το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι δικό μου .
Σχετικα μ’ αυτό που λετε με την αθυροστομια ειχα προβλημα στην αρχη της σχεσης… Ξερω ότι είναι πολύ «ξενερουα» να βριζει μια κοπελα αλλα ελα που ειχα μεγαλο στομα…Και η συνηθεια είναι κακο πραγμα…Τελος παντων με σκληρη προσπαθεια το ‘κοψα…Ένα άλλο που βλεπω σε σχεσεις γνωστων και μου τη δινει απιστευτα είναι κατι που επισης αναφερθηκε…Όταν η κοπελα και καλα λεει ότι τον αγαπαει αλλα φερεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εγωιστικα και πρεπει να περναει πάντα το δικο της,βγαζει κακία και ειρωνια χωρις λογο και κανει κατι σκηνες απιστευτες…Επισης είναι κακο (πιστευω) που υπαρχουν μερικες κοπελες με την νοοτροπια ότι ο αντρας πρεπει να πληρωνει για όλα και δε δινουν δραχμη για τιποτα, ακομη κ όταν προκειται για κατι που αφορα αποκλειστικα αυτές…
Εκεί ακριβώς θέλω να καταλήξω boy. Ότι μπορείς πολύ απλά να της ζητήσεις τουλάχιστον μπροστά σου να μιλάει καλύτερα. Χωρίς τραμπουκισμούς και αντριλίκια.
το χειροτερο ειναι να ΜΗΝ ειναι ωραια, να της εχουν πει 2,3 οτι ειναι ωραια για να το κανουν μαζι της και μετα αυτη να πιστευει πως ειναι ωραια...δλδ μιλαμε για μια οχι ωραια και αρκετα χαζη που θα εχει και κατι απο σνοπ στο μελλον....αααααααααασε οχι δεν θελω
Παράθεση από: zeromancer στις 15/09/08, 10:54το χειροτερο ειναι να ΜΗΝ ειναι ωραια, να της εχουν πει 2,3 οτι ειναι ωραια για να το κανουν μαζι της και μετα αυτη να πιστευει πως ειναι ωραια...δλδ μιλαμε για μια οχι ωραια και αρκετα χαζη που θα εχει και κατι απο σνοπ στο μελλον....αααααααααασε οχι δεν θελωστην πυρα οι ασχημοι ε;
Ξεκίνησε από om « 1 2 3 4 5 » Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από pa... « 1 2 » Άνθρωπος και ζωή
Ξεκίνησε από Fuzz Διασκέδαση
Ξεκίνησε από children of bodom Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από Stavpapa Υγεία