Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Diezel Einstein 100 – 1840 Euro από το Music Store www.musicstore.com Οι λόγοι πολλοί & καλοί… Μονό 400 Euro πάνω από τον Engl E 644 Powerball, με σαφώς καλύτερο Quality Construction & Μεγαλύτερες σε Watt, Power Tubes Screen Resistors ώστε να μην «τρέχεις» κάθε τρις & λίγο για να αλλάζεις – αγοράζεις Τελικές Λυχνίες (4*6L6-GC στον Engl E 644 Powerball ενώ ο Diezel Einstein 100 μου ήρθε με 4*6550-ΚΤ-88 ) … Ο Peavey 5150 απλά δεν κάνει για αυτό που θέλεις και δεν έχει δυνατότητα ρύθμισης Bias… O Peavey 5150-II & o Peavey 6505 Plus έχουν δυνατότητα ρύθμισης Bias αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι σου ταιριάζουν σαν ηχόχρωμα … Οι Krank Krankestein 100 & Krank R1 είναι πιο κοντά στον ήχο που «ψάχνεις», οπότε μια βόλτα με την κιθάρα σου μεταξύ του Κουρμπή (Θεμιστοκλέους 54-56) για Diezel Amps & Guitar Store (Σουλτάνη 4) για Krank Amps θα σε βοηθήσει στην επιλογή σου (είναι και κοντά το ένα μαγαζί με το άλλο…) Αυτά τα ολίγα, Spartan.
Μία γνώμη που πήρα πάντως από το κατάστημα του Παναγόπουλου όταν του πα πάνω κάτω τι ήχο ζητάω μου έιπε "πήγαινε για Randall με την μία". .
Εχω εμπειρια με Powerball, 6505 και warhead x2..
Ξεκίνησε από Metalhead765 « 1 2 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Como Esta Loco Ενισχυτές
Ξεκίνησε από christos1995 Ενισχυτές
Ξεκίνησε από felecaster Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Ξεκίνησε από manosopeth Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Archenemy « 1 2 » Εφέ
Ξεκίνησε από Adrian Lazlow Ενισχυτές
Ξεκίνησε από zebric Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Kosthrash Εφέ