Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
..Προσοχή, το 3ο βύσμα πρέπει να είναι αρσενικό, μιας και θα κουμπώνει στη θέση όπου θα έμπαινε η μονή μπαταρία.
Γνωριζει καποιος να μου εξηγησει βημα βημα πως να κανω αυτη τη συνδεση?
Δεν έχουν αρσενικό και θηλυκό, το ίδιο βύσμα είναι, απλά μπαίνει ανάποδα και κουμπώνει με το άλλο. Γιαυτό και καλωδιώνουμε τους πόλους του αντίστροφα.
καταρχήν συγχαρητήρια τα έκανες όλα πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα να σε βοηθήσω, ας είναι καλά ο Αδριανός και τα άλλα παιδιά.Τώρα, επειδή στα δικά μου αυτιά δεν υπάρχει καμιά διαφορά ανάμεσα σε 9V και 18V μπορείς να κάνεις εν τεστ να ακούσουμε και εμείς την διάφορα?. Επειδή βλέπω οτι το mod που έχεις κάνει είναι αναστρέψιμο εύκολα και μπορείς να βάλεις πάλη τα 9v σε ενα λεπτό, μηπος μπορείς να μας βάλεις δυο κλιπακια να "δούμε" την διαφορά. Εγω δυστυχώς το εχω κάνει με καλάι (δεν μου έκοψε ) αλλάζει βέβαια πάλη αλλά βαριέμαι να κόβω και να κολλάω πάλη.
Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν καίγεται... η EMG έχει άποψη πάνω στο θέμα?
η EMG προτείνει το 18volt mod και λέει οτι τα προιόντα της είναι 27volt rated αλλα καλύτερα να χρησιμοποιούμε max 18volt...ρίξε μια ματιά αν δε βαριέσαι:http://www.emginc.com/pdfs/faq/EMG-FAQ-Battery-Questions.pdf
Παράθεση από: m@ster k@frer στις 22/09/10, 18:21η EMG προτείνει το 18volt mod και λέει οτι τα προιόντα της είναι 27volt rated αλλα καλύτερα να χρησιμοποιούμε max 18volt...ρίξε μια ματιά αν δε βαριέσαι:http://www.emginc.com/pdfs/faq/EMG-FAQ-Battery-Questions.pdf"The output level will not appreciably increase, but you’ll have increased headroom and crisper transients"Πολύ ενδιαφέρον, ευχαριστώ, τώρα σίγουρα θα το δοκιμάσω!..
Παράθεση από: adr1anos στις 22/09/10, 20:16Παράθεση από: m@ster k@frer στις 22/09/10, 18:21η EMG προτείνει το 18volt mod και λέει οτι τα προιόντα της είναι 27volt rated αλλα καλύτερα να χρησιμοποιούμε max 18volt...ρίξε μια ματιά αν δε βαριέσαι:http://www.emginc.com/pdfs/faq/EMG-FAQ-Battery-Questions.pdf"The output level will not appreciably increase, but you’ll have increased headroom and crisper transients"Πολύ ενδιαφέρον, ευχαριστώ, τώρα σίγουρα θα το δοκιμάσω!.. Ναι το statement αυτο ομολογω πως με εκανε να θελω να το δοκιμασω κι εγω και αφου ειναι αμεσα αντιστρέψιμο μετράει....
Παράθεση από: m@ster k@frer στις 22/09/10, 20:27Παράθεση από: adr1anos στις 22/09/10, 20:16Παράθεση από: m@ster k@frer στις 22/09/10, 18:21η EMG προτείνει το 18volt mod και λέει οτι τα προιόντα της είναι 27volt rated αλλα καλύτερα να χρησιμοποιούμε max 18volt...ρίξε μια ματιά αν δε βαριέσαι:http://www.emginc.com/pdfs/faq/EMG-FAQ-Battery-Questions.pdf"The output level will not appreciably increase, but you’ll have increased headroom and crisper transients"Πολύ ενδιαφέρον, ευχαριστώ, τώρα σίγουρα θα το δοκιμάσω!.. Ναι το statement αυτο ομολογω πως με εκανε να θελω να το δοκιμασω κι εγω και αφου ειναι αμεσα αντιστρέψιμο μετράει....Το καλυτερο θα ηταν να κανουμε τη μοντα με το διακοπτακι για εναλλαγη μεταξυ 9-18 βολτ για αμεση συγκριση. (δε λεω να τρυπησουμε σκαφος για να βγαινει απ'εξω, με ανοιχτα τα ηλεκτρικα απο το πισω μερος της κιθαρας ωστε να εχουμε προσβαση) Θα ηταν η πιο αμεση και αντιπροσωπευτικη συγκριση...Νομιζω υπαρχει και ενα σχεδιο για το πως γινεται...
Ρε παιδια ποσο παει το μαλλι για τους 81/60.εχω μια παλια esp m-250 και δεν θα με χαλουσε να την εχω για μεταλ ηχους!ειναι δυσκολο στο να τους περασει κανεις?μπορω να τις παρω απο εξω και να τους περασω καπου αλλου(αν υπαρχει μεγαλη διαφορα στη τιμη) η θα με βρισουν
Για την ιστορια η δοκιμη εγινε σε esp eclipse (emg 81/60) συνδεδεμενη με line6 pod στο Pc μου χρησιμοποιωντας το amlitube 3 ως plug in. Τεσταρα και σε εναν laney λαμπατο που εχει ομορφα καθαρα. Βεβαια αλλοι λενε οτι τα 9/18 βολτ ειναι μερα με τη νυχτα... Εγω παλι με το ζορι διακρινω κατι αλλα για 1 ευρω υποθεση δε τρεχει τπτ...
Παίδες το θέμα της διάρκειας της μπαταρίας τι λέει? Έβαλα πρόσφατα emg 81-60 στην κιθάρα μου με 9v. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να βγάζουμε το καλώδιο από την κιθάρα όταν δεν παίζουμε για να μην χαλάει τσάμπα! Είναι η μόνη κιθάρα που έχω οπότε θα λιώνω μόνο αυτήνα!