Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν εννοείς αυτό στα Εξάρχεια, λογικά ναι (έχω καιρό να πάω...)
Το οποιο λινκ φιλε ειναι και το οικονομικοτερο απο οσα εψαξα και βρηκα ακομα και σε ευρωπη !!!!!Παω προς τα εκει λοιπον χεχεχε....
χαχαχαχαχαχαχα.....τρελλοοοοοοοο το σχολιο !!!!!! Να τους ζητησω και τροφοδοτικο απ εκει ή να παρω απ εδω ?? τι προτεινεις ??
Επίσης βρήκα το πετάλι και εδώ... Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο όμως. http://www.ebay.com/itm/NEW-Barber-B-Custom-Cool-Overdrive-Distortion-Guitar-Effects-Pedal-/250995868388?pt=Guitar_Accessories&hash=item3a708502e4
Ποσες μέρες να υπολογιζω για το cool απο το tone factor? θέλω επισης και ενα reverb, σκεφτομαι για το holy grail. Θα εκτιμούσα πολυ μια δική σας γνώμη για διάφορα πετάλια για blues. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι το τελευταίο direct drive που είχε ο Κορμπης πουλήθηκε !!!Τα λόγια είναι περιττά για την ηχηρά που βγάζει !!! Στρογγυλος ατζιτζικοτος ήχος οτι ακριβώς ήθελα!!!Θενξ για το χιντ Ανδριανε !!!
Δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι και το custom cool θα "σκοτώνει", όπως και το half gainer...Αλήθεια Ανδριανέ, το gain του σε τι επίπεδα φτάνει σε σχέση με το ltd?
Ξεκίνησε από shred@ Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από KostasVap Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από bluezlick Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από hipy Μουσικά νέα και συζητήσεις
Ξεκίνησε από BluesMe Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από groovymood « 1 2 » Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από armagedon Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από kostas80 Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από backtoblues Κιθάρα - Μάρκες και τύποι
Ξεκίνησε από vagtanplan Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις