Εκτός και αν στήσεις κάποιο VPN εκτός του ISP σου, και περνάς όλο το torrent traffic από εκεί.
Η απαντηση μου ηταν για να μπορεις να βλεπεις urls Που κοβουν οι providers .
αλλα μιας και πιασαμε θεμα για Trace Κλπ ας πουμε τον πιο σωστο τροπο απο ολους.
1) Ολα αυτα περι Vpn κλπ ειναι Μπουρδες απλα τους δυσκολευεις να σε βρουνε.
προσωπικα εχω πολλους Servers και κανω το εξης .
1) παιρνω ip απο εναν Server γερμανια.
2) Συνδεομαι remote σε εναν server που δεχετε μονο αυτο το IP στο white list του.
3) απο εκει συνδεομαι σε αλλον Server και κατεβαζω οτι θελω.
μετα το κατεβασμα ολα τα αρχεια γινονται Split και Encrypt και κανω το αντιστροφο.
το τελικο αποτελεσμα ειναι ενα μεγαλο JPG File encrypted που εδω στο pc moy local to kano decrypt και εχω αυτο που θέλω.
Ακομα και ετσι ομως σε ΒΡΙΣΚΟΥΝ αν συνεργαστουν τα 3 Datacenters που χρησιμοποιώ.
Τώρα παμε στην απόλυτη μεθοδο για να κατεβαζεις οτι Θες.
1) αγοράζεις ενα USB Wifi adapter ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΕΣ και ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Χωρις ΚΑΜΕΡΕΣ )
2) κατεβαζεις οτι θες λη ανεβάζεις οτι θες και τελειώνει το θεμα.
και μια πληροφορια που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν.
Ο καθε ISP εδω στο "Ελλαδισταν" εκτος απο το IP σου παιρνει και οτι mac address ειναι ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΡΟΥΤΕΡ ΣΟΥ ( τουλαχιστον ο ΟΤΕ ετσι κανει φανταζομαι και οι αλλοι)
Γιαυτο το πρώτο πραγμα που κανεις ειναι να αλλαξεις ROUTER αλλιως οτι συσκευη φιλου,γκομενας,γειτονα συνδεετε στο σπιτι σου το βλεπει και εχει ολα ta MAC ADDRESS
By the way
POSO SPASTIKO EINAI NA PREPEI AN GRAFEIES MIA AGGLIKA MIA ELLINIKA.
Κατανοώ οτι τα παιδια θέλουν να εχουν ελπίδες να βγαίνουν στα ψαχτηρια ψηλά και γιαυτο παντα σχολιαζουν οταν γραφεις greekenglish αλλα αν ειναι για να γραψοτυμε 10 προτασεις να μας βγαίνει η πιστη τοτε γαματα και αστα αγησιλαε.