Δεν θελω να το παω 30-30-30 για να βγαλω κατι καλο... θελω κατι οσο το δυνατων καλητερο με οσο το δυνατων λιγοτερα λευτα που θα το κρατισω οσο κρατισει αυτο το συγκροτιμα, και να μου μεινει για καθαρα πρακτικους λογους. Δεν περιμενω να αναβαθμισω ετσι τον εξοπλισμο μου. Αν καπια στιγμη δωσω περισσοτερο βαρος στην φωνη θα κανω μια σωστη επενδυση.
Η διαφωρα ειναι οτι για κιθαρα θα δωσω 900 οχι σαν επενδυση για το συγκροτιμα, αλλα σαν επενδυση για μενα. Ειναι κατι που το θελω, κατι για το οπιο μαζευω λευτα εδω και πολυ καιρο, κατι που το γουσταρω, κατι με το οπιο εχω ασχολιθει, κατι στο οπιο δινω εμφαση και κατι το οπιο θελω να ειναι ποιοτικο και να μου μεινει. Με την φωνη θα ηθελα να μπορουν να ισχιουν ολα αυτα, αλλα ουτε εχω ασχολιθει, ουτε ξερω τι παιζει, ουτε θα την χειριστω τοσο καλα, ουτε θα εχω το μικροφωνο και θα γουσταρω. Ωραιο οργανο η φωνη, αλλα δεν το ξερω... Ευελπιστω καποτε να το μαθω, και να μπορω να το βαζω στα ισα με την κιθαρα, αλλα δεν μπορω να αρχισω με τον καλητερο εξοπλισμο... οπως δεν αρχισα με κιθαρα των 900, αλλα των 200...
ο ενημερωμενος και ο ψαγμενος ναι, ο ξαδερφος μου πχ οπου και αν παει να παιξει θα παιξει με τον δικο του εξοπλισμο, γιατι ξερει την φωνη του, ξερει τον εξοπλισμο του, παιζει σε μια πιο "σοβαρη" μπαντα κλπ. Και θα ειμαι τυχερος σε οπια λιβε παιξουμε μαζι γιατι θα εποφελιθω απο τον εξοπλισμο του, που ομως και παλι δεν θα ειναι στημενο με βαση του τι χρειαζομαι εγω και με βαση την δικη μου φωνη...
Περα ομως απο ολα αυτα, ας πουμε οτι ειχα λευτα να βαλω (γιατι δεν ειμαι απολυτος, ισως αν βρω τα λευτα να σκασω περισσοτερα εφωσον το αξιζει) τι θα μου προτινες να παρω;