Φίλτατε

Αν και η ώρα που ακούω το κομμάτι δεν είναι η κατάλληλη για αντικειμενικές απόψεις, δεν πειράζει όμως

Η ατμόσφαιρα του κομματιού είναι καταπληκτική. Δεμένοι οι ήχοι πολύ αρμονικά μεταξύ τους! Το κομμάτι ενώ δεν είναι έντονο από άποψη έντασης οργάνων ή φωνής, σου προσδίδει μια εσωτερική ένταση, σε αναστατώνει με κάποιο περίεργο τρόπο.
Δεν θα σου πω αν έπρεπε να προσθέσεις ηλεκτρικές κιθάρες, παραμορφώσεις κλπ, αυτό είναι καθαρά στην κρίση τη δικιά σου.
Αυτό όμως που μου έκανε έκπληξη είναι ότι, αν και όλο το τραγούδι είναι ψιθυριστό (άρα και συ ήσουν πολύ κοντά στο μικρόφωνο), εντούτοις δεν ακούγεται σε κανένα σημείο η ανάσα σου. Συνήθως εμείς όλοι οι άθλιοι που λέμε ότι τραγουδάμε, όταν ηχογραφούμε είτε από λάθος τεχνική είτε από άγχος, βγάζουμε περισσότερο αέρα απ'όσο πρέπει και ο οποίος ακούγεται!
Αυτό σημαίνει αφενός ότι τραγούδησες σωστά, αφετέρου ότι η παραγωγή σου είναι για άλλη μια φορά εκπληκτική.
Συγχαρητήρια για το υπέροχο σου κομμάτι. Κάθε φορά που κατεβάζω κάτι δικό σου, είμαι σχεδόν πάντα βέβαιος ότι δυστυχώς

δεν θα έχω τίποτα άσχημο να πω.