παιδια και εγω την ιδια εντυπωση ειχα με σας..αλλα πεσαν και με φαγαν ολοι και το ξανα διαβασα τ βιβιλιο...αυτα που λεει εχουν γινει οντως..τωρα ποσο αβυσος να ειναι η ψυχη του ετσι ωστε να λεει "ασιμε κατεγραψε και αυτο" τι να πω...η πρωτη ιστορια με τον στρατο ταιριαζει παρα πολυ..αλλα μου λετε οτι ο φοιτητης ηταν κατασκευασμα της φαντασιας του;..γτ απο οσο ξερω ο νικολας δεν φοιτησε πουθενα..οποτε μιλαγε για τον εαυτο του οπως στην αρχη δεν μιλαγε στο τριτο προσωπο..οταν μιλαγε δλδ για τν κορη του (ασχετο εγω νομιζα οτι ειχε πολλα παιδια)
α..το μονο που δεν κτλβα ρε παιδια ειναι αν το ασιμος ειναι ψευδωνυμο ή απλα γραφει την διαφοραμεταξυ ασημου και ασιμου
και κατι παααρα πλυ ασχετο ..μπας και ξερετε τπτ για την κορη του σημερα;
Φίλτατη Λίνα, καταρχας ο Ασιμος είχε περάσει στη Φιλοσοφική σχολή Θεσσαλονίκης.Και για πιο συγκεκριμένα πέρασε μέσω πρακτικού μαθαίνοντας λατινικά σε 3 μέρες!! Και για μενα προσωπικά από όσα ξέρω για τον Ασιμο, αυτά που γράφει ταιριάζουν πολύ στην ιδιοσυγκρασία και στη ζωή του..
Βασικά και εγω έχω μια απορρία για την κόρη του

Το μόνο που ξέρω γιαυτή είναι ότι έχει το ίδιο όνομα με τη μητέρα της...! Κανείς κανενα αλλο??? Ζει, πέθανε??? (Περιέργεια στο φουλλ!!χαχα) Α και ότι γιαυτή έγραψε το ''παπάκι''..!!