Ωωω μιλάμε για τέλειο βιβλίοοο!!

Το χα βρει παλια σε μια έκθεση..!!
Αν και δεν ξέρω πόσο θα ενέκρινε ο Νικόλας μια βιογραφία του, αυτό το βιβλίο γενικά ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα για την προσωπικότητα του...!
Ο Άσιμος δεν ήταν απλά ενας μουσικός όπως τόσοι πολλοί. Τον Νικόλα Άσιμο προσωπικά τον πρωτοάκουσα μωρό ακόμη όταν η μητερα μου μου τραγουδούσε το ''παπάκι''. Αργότερα, τον έμαθα από τα τραγούδια του που τραγουδούσε ο Παπακωνσταντίνου. Είναι αυτό που λέμε, μου έκαναν κλικ.Οι περίεργοι στίχοι, η μουσική, η όλη underground φαση.Τον έψαξα, τον άκουσα, τον διάβασα, τον λάτρεψα. Ένας άνθρωπος ιδιοφύια που τον εφαγε και αυτόν το κύκλωμα.Ενας άνθρωπος που ζούσε χρόνια μπροστά από την εποχή του.Ό,τι και να πεις για τον Άσιμο είναι λίγο.
Τον Άσιμο, ή τον μισείς ή τον λατρεύεις.Είναι από τις μουσικές προσωπικότητες που δεν έχουν στα τραγούδια τους μέση οδό.Είναι άσπρο ή μάυρο. Και καλά κάνουν....!Τουλάχιστον ήταν ο μόνος που ευθύς εξαρχής ξεκαθάρισε τις θέσεις του.
Και το βιβλίο του δεν είναι καμμένο!Απλά πρέπει να έχεις το κατάλληλο μουντ, να γνωρίζεις κάποια πράγματα και γιαυτόν και γενικά, ώστε να μπορέσεις να τον κατανοήσεις. Αλλά και πάλι, κανενας μας δεν θα μπορέσει πλήρως να κατανοήσει τον Άσιμο. Ήταν τόσο περίπλοκη φύση που κάθε φορά που θα τον ακούμε ή θα τον διαβάζουμε θα ανακαλύπτουμε κάτι καινούριο...!

Και αυτό είναι μεγάλο πράγμα για έναν μουσικό...Ακόμα και 20 χρόνια μετα το θάνατο του να κρατά τη φλόγα αναμμένη και δυνατή....