και είχα το αναπάντητο ερώτημα αφού δεν γεννάνε πως πολλαπλασιάζονται ?
Κατ' αρχην να σου διευκρινήσω οτι δεν πολλαπλασιάζονται, αφού πάντοτε το ποσοστό των ομοφυλοφίλων αντιπροσώπευε το 10% περίπου του πληθυσμού της γης και πάντοτε κυμαινόταν σε αυτο το ποσοστό.

Η δική μου άποψη είναι οτι οι ομοφυλόφιλοι, που είναι άνθρωποι όπως εμεις, με δύο μάτια, δύο χέρια, δύο πόδια κ.λπ. έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με εμάς. Συνεπώς έχουν κ εκείνοι δικαιώμα να είναι ευτυχισμένοι με τον τρόπο που έχουν επιλέξει. Όπως κανείς μας δεν θα ήθελε να του απαγορέψει κάποιος νόμος να ειναι με τον άνθρωπο που αγαπα και να "επισημοποιήσει" αυτή τη σχέση, έτσι δεν το θέλουν, ούτε και τους αξίζει οι ομοφυλόφιλοι. Θα έλεγα λοιπόν οτι στην Ελλάδα, θα πρέπει άμεσα να νομιμοποιηθεί ο γάμος των ομοφυλοφίλων και οι ιθύνοντες να αφοσιωθούν σε πραγματικά σοβαρά προβλήματα που αφορουν τη χώρα μας.

Γιατί το γεγονός οτι η Ελλάδα (σαν τριτοκοσμική χώρα που ειναι

), βρίσκεται ανάμεσα στις ελάχιστες χώρες που δεν επιτρέπουν τον γάμο των ομοφυλοφίλων, κάτι το οποίο μας εξευτελίζει στις άλλες χώρες. Φυσικά δεν θέλω με τπτ να γίνουμε σαν την Ολλανδία που έχει και κόμμα παιδεραστων. Γενικά να μην είμαστε των άκρων.
Από την άλλη υπάρχει ένα θέμα (που δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί εδω, αλλά ευκαιρία να γίνει) είναι το θέμα της υιοθεσίας από γονείς ομοφυλόφιλους. Προσωπικά είμαι υπέρ και θα εξηγήσω και γιατί:
1ον) Ο κόσμος λέει οτι ένα παιδί χρειάζεται τόσο την πατρική, όσο και την μητρική στοργή και φροντίδα για να μεγαλώσει σωστα. Αλήθεια, πόσες οικογένειες ξέρετε να είναι πραγματικά κοντά στα παιδιά τους και οι 2 γονεις? Νομίζω οτι στις περισσότερες περιπτώσεις, αν όχι και οι 2 γονεις, τουλάχιστον ο 1 δουλεύει όλη μέρα για να έχουν τα παιδιά τους να φάνε, να ντυθούν, να πληρώσουν τα φροντηστήρια κ.λπ. Και νομίζει οτι έτσι εκτελεί σωστά το χρέος τους ως γονιός. Όταν όμως το παιδί χρειάζεται ψυχική επαφή με τον γονιό που είναι απόμακρος, τότε τι γίνεται? Είναι πιο ευτυχισμένο από ένα παιδί που μεγαλώνει με 2 γονείς του ίδιου φύλου? Επιπλέον, πόσα παιδια μεγαλώνουν ορφανά, είτε μετά τον θάνατο του ενός γονιού, είτε μετά απο διαζύγιο κ.λπ. Συνεπώς δεν είναι πάντοτε όλα ρόδινα στις οικογένειες με 2 "φυσιολογικούς" γονείς και πάντοτε όλα "σκάρτα" στις οικογένειες με γονεις του ίδιου φύλου.
2ον) Υπάρχει ένας μύθος ο οποίος λέει οτι το παιδί ακολουθεί το παράδειγμα των γονιων του. Με αυτήν την λογική δεν θα έπρεπε όλα τα παιδιά που μεγαλώνουν σε οικογένειες με 2 γονείς του αντίθετου φύλου να είναι straight και αυτά που μεγαλώνουν με 2 γονεις ιδιου φύλου να είναι gay?

Ισχύει αυτο? Όχι βέβαια...
Με λίγα λόγια θέλω να πω οτι βρίσκω παράλογη την απαγόρευση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων. Όπως αξίζει σε εμάς να είμαστε με εκείνους που αγαπάμε, έτσι αξίζει κ σε εκείνους... Αυτα...