Για τη μουσικη που θελεις να παιξεις και απο ευρυτερης καταναλωσης εταιρειες υπαρχουν οι εξης που γνωριζω στα λεφτα που θες:
καποιοι laney (lc30/lc 50 αν θυμαμαι καλα) -> νακας
marshall dsl401 -> bon studio/guitar store/καγμακης..
engl thunder/screamer. ->λογοθετης
randall (50αρης δεν θυμαμαι μοντελο) ->διαμαντοπουλος
λογικα fender/vox/peavey σ αυτα τα λεφτα δεν θα σου κανουν. oi fender κ οι peavey δεν εχουν τοσα γκαζια, οι vox ακομα λιγοτερα (1 καναλι). Μιλαω παντα σε χρηματα μεχρι 1000 και φουλ λαμπα.
Με κλειστα ματια απ τα παραπανω συστηνω engl scramer, οπως ξαναεγραψα. Δες reviews στο
www.harmony-central.com.
Με κλειστα ματια επισης σου συστηνω να πας με την κιθαρα σου να τους ακουσεις ολους!
Αλλα αφου θα παρεις σιγουρα καλη κιθαρα ισως πρεπει πρωτα να επιλεξεις την κιθαρα, να την ταιριαξεις αμεσα με τον ενισχυτη που θα σου αρεσει.

A! και για ibanez ποτε thomann!
http://guitare.playback-europe.com/ !80-100€ κατω!

Οσο για τα specs καλυτερα ενα ενα. Πρωτα απ ολα τι ακους. Παρ ολα αυτα με τι λιγη εμπειρια που αποκτω σιγα σιγα, για εμενα παλι ο engl κερδιζει. Εκτος απ οτι εχω γραψει, εχει μερικα αλλα πραγματακια χρησιμα κ καλα.
Δυνατοτητα να εχεις ρυθμιση για 2 volume levels, ετσι ωστε να βγαινεις πιο μπροστα στα σολο. Εχει πολυ καλο fx loop, καμια αλλοιωση στον ηχο. μειονεκτει στο οτι εχει 1 equalizer για καθαρα κ βρωμικα.. Αυτα απο εμενα, ειμαι τελειως ικανοποιημενος απ τον engl, παιζω παρομοια με εσενα κ εχω κ κιθαρα της λογικης που ψαχνεις (petrucci) ,και προσφατα εκανα ολη την ερευνα που σου παρουσιασα.

αλλα αν δεν τα ακουσεις εσυ, μην ακους εμενα!
Υ.Γ. Σε κατι ειμαι καθετος ομως και διαφωνω με την προταση του vaisilis. αν σ αρεσουν οι engl κ αφου το γραφεις κ ο ιδιος, μην τσιγκουνευτεις τα 200€ παραπανω που εχει ο screamer απ τον thunder.