Πιστεύω ότι τα πετάλια της Behringer είναι τουλάχιστον "τίμια", αν λάβουμε υπόψη την τιμή τους. Έχουν περάσει από τα χέρια μου τα εξής: Compressor/ Sustainer, Digital Delay, Blues Overdrive, Ultra Chorus, και Graphic Equalizer.
Το Compressor και το Blues Overdrive τα έχω χρησιμοποιήσει πολύ, ακόμη και σε live. Απλώς σε κάποια φάση σταμάτησα να χρησιμοποιώ κομπρέσσορα και άλλαξα overdrive, αλλά ειδικά το B.O. μου άρεσε πάρα πολύ.
Το Ulltra Chorus το έχω ακόμη, και το χρησιμοποιώ στα 1-2 τραγούδια που μου χρειάζεται.
Το Graphic Equalizer το χρησιμοποιούσα απλώς ως clean booster, και έκανε μια χαρά τη δουλειά του.
Μόνο με το Digital Delay δεν έμεινα ικανοποιημένος, κυρίως λόγω δυσκολίας χρήσης του time knob.
Επίσης, από ποιότητα κατασκευής δεν είναι καθόλου άσχημα. Για πολύ καιρό τα πεταλάκια καταπονούνταν σε μία soft case, με πολύ συχνές μετακινήσεις, πρόβες, live, ταξίδια, και δεν έπαθαν τίποτα. Έπρεπε να περάσουν σχεδόν 2 χρόνια για να αρχίσει να έχει ένα προβληματάκι στο on/off το Chorus. Τα υπόλοιπα είναι ακόμη σε άριστη λειτουργική κατάσταση.
Συνολικά, αν κρίνω από την προσωπική μου εμπειρία αλλά και όσα έχω διαβάσει, ίσως η Behringer να μην αξίζει τόσο για modulation effects όπως delay, flanger κλπ., αλλά όταν μιλάμε για πιο "απλά" εφφέ, είναι πολύ καλή επιλογή- όταν το budget είναι χαμηλό, ή όταν θέλουμε να πειραματιστούμε.