οκ παιδια ευχαριστώ πολυ! μολις παρω καποιο απο αυτα θα σας πω και γω τη γνωμη μου!
Κοίτα,είναι μια φθηνή λύση.. Μην περιμένεις πολύ περισσότερα απ'ότι πληρώνεις.. Προσωπικά είμαι κάτοχος δύο εξαυτών, phaser και blues overdrive. Κριτήριο αγοράς τους ήταν καθαρά η οικονομική μου κατάσταση, αφού τα πήρα ως μαθητής μαζεύοντας λεφτά..
Αν θες άκου αυτό που τα χρησιμοποιώ και τα δύο.. Ότι παραμόρφωση ακούς είναι απ'το BO της Behringer σε τρανζίστορ μικρό.. κάπου στα καθαρά θα ακούσεις και το phaser..
πολυ ωραίο παίξιμο + πολυ ωραίος ήχος + πολυ ωραία τεχνική = Γ Α Μ Α Τ Ο ! ! ! !
Ευχαριστώ, δεν περίμενα ότι θα πάρω καλή κριτική γι'αυτό..
Πάντως γνώμη μου να μην τα πάρεις chorus flanger delay μαζεμένα..
Και τα τρία είναι πετάλια που θέλουν πολύ ψάξιμο για να βγάλεις καλό και ισορροπημένο ήχο.
Εγώ θα διάλεγα ποιο μ'ενδιαφέρει περισσότερο, θα το'παιρνα, θα το ξεζούμιζα μέχρι να μάθω να το χρησιμοποιώ, να βρω ήχους με πειραματισμούς, να εξοικειωθώ και μετά θα πήγαινα για δεύτερο.. Και πού ξέρεις, μέχρι τότε μπορεί να θέλεις και να μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο..
Ας πούμε εγώ χαίρομαι που δεν πήρα Behringer delay φερειπείν, γιατί είναι εφέ που μ'ενδιαφέρει πολύ και πήρα τώρα ένα πολύ καλό Boss που θα μου μείνει.. Ενώ το phaser που μου αρέσει να το χρησιμοποιώ με μέτρο αλλά δεν είναι και πολύ βασικό στον ήχο μου το κρατάω από Behringer.
Σχετικά με την αξιοπιστία, χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία η εμπειρία μου, αφού είμαι μεμονωμένη περίπτωση, να σου πω ότι τα έχω 3 χρόνια, χωρίς καθόλου σκληρή και συχνή χρήση βέβαια και είναι μια χαρά..