Γεια σας και ευχαριστω για την απάντηση,
Ναι, παίζω φυσαρμόνικα επαγγελματικά.Συγκεκριμένα έχω κάνει μια πατέντα που αποτελείται από ένα σύστημα που δέχεται τρεις φυσαρμόνικες και όλο μαζί στηρίζεται πάνω στην κιθάρα, την οποία επίσης παίζω.Δε χρησιμοποιώ το σύστημα της φυσαρμόνικας που στηρίζεται στο λαιμό (δηλ του τύπου Bob Dylan) γιατί αυτό έπαιρνε μόνο μία φυσαρμόνικα ,ενώ τώρα βάζω τρεις βασισμένες σε διαφορετικές νότες και έτσι μπορώ να παίζω αμέτρητα τραγούδια.Με το σύστημα αυτό μπορώ και τραγουδάω, ενώ ακομπανιάρει η κιθάρα και τα ενδιάμεσα γεμίσματα τα κάνουν οι φυσαρμόνικες.
Επειδή κατά το παίξιμο των τραγουδιών μου έλειπε ηχητικά η αίσθηση ενός κρουστού,που πάντα βοηθάει στο ρυθμό, έκανα άλλη μια πατέντα και στερεώνω στο παπούτσι του αριστερού μου ποδιού ένα ντέφι που συμμετέχει κι αυτο στο ηχητικό σύνολο.
Μ'αυτό τον τρόπο δημιουργώ ένα ρεπερτόριο απο ελληνικό και ξένο rock, latin, ιταλικά, ελληνικά λαικά και ρεμπέτικα.
Ισως με τα παραπάνω δημιουργείται μια αρχική αστεία εντύπωση σ'αυτόν που τα διαβάζει, όμως πρέπει να πώ οτι γεμίζω ευτυχία απο την ανταπόκριση του κοινού που με ακούει στα δύο κέντρα που παίζω.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι να μπορώ κι εγώ να βοηθήσω με τον τρόπο μου στην προσπάθεια που καταβάλει το kithara.gr
kostispa