γνωριζω οτι ήχος της κιθάρας εξαρτάται περισσότερο από τον ενισχυτή αλλα συγκρινοντας την φενδερ σκουιερ και τη δικια μου κιθαρα esp ltd ec 50 ston roland cube 30 o ο ηχος ειχε πολυ μεγαλη διαφορα και στα δυο καναλια ετσι και αλλιως δε μου πολυ αρεσουν οι strat δεν ειναι καλεσ για μεταλ που παιζω κυριοσ εγω 
Από τη στιγμή που παίζεις metal, λογικό είναι να σε καλύπτει περισσότερο ο ήχος της ESP/LTD (που έτσι κι αλλιώς είναι και λίγο πιο ακριβή) απ' ό,τι μιας Squier που όντως δεν είναι προσανατολισμένη σε αυτό το είδος. Και φυσικά το ότι ο ήχος είχε "πολύ μεγάλη διαφορά", εκτός του ότι είναι αναμενόμενο λόγω των μαγνητών που έχει η Squier, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και χειρότερος. Για κάποιον που ενδιαφέρεται για άλλα είδη μουσικής, μια Squier μπορεί να είναι πολύ πιο κατάλληλο όργανο. Ο άνθρωπος είπε καθαρά τι είδη τον ενδιαφέρουν. Ας μη βάζουμε λοιπόν το δικό μας προσωπικό γούστο σαν μέτρο για όλους τους άλλους.
Σχετικά με άλλες προτάσεις, δεν και
αυτή τη συζήτηση που έγινε πρόσφατα με πολύ παρόμοιο θέμα. Το παιδί που ξεκίνησε τη συζήτηση είχε πολύ μικρότερο προϋπολογισμό, γι αυτό και οι επιλογές ήταν πιο περιορισμένες. Πάντως αν εσύ σκοπεύεις να διαθέσεις γύρω στα 300-350 Ευρώ, θα σού πρότεινα τον Vox VT15 χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα σού στοιχίσει 150 Ευρώ από το DV247 (σού παρέθεσα το link στο προηγούμενο μήνυμα) και θα σού μείνουν άλλα τόσα περίπου για κιθάρα, με τα οποία μπορείς να πάρεις την
Kramer Pacer FT211 (η φωτογραφία είναι λάθος, η κιθάρα έχει ένα διπλό και δύο μονούς μαγνήτες), ή μία
Squier Affinity HSS Strat (παρόμοια με αυτή που είχες στο πρώτο μήνυμά σου). Σημειωτέον ότι τα μεταφορικά για μια κιθάρα και έναν ενισχυτή από το συγκεκριμένο κατάστημα είναι μόνο 15 Ευρώ.