Λοιπον.Καταρχας παιζω με εναν Engl Screamer στο σπιτι και στις προβες με λαμπατους γενικοτερα.Με μια Jackson Soloist και μια Fender Stratocaster...Eπειδη ξερω οτι πολλοι θα ρωτουσαν
Απο τον Engl οσον αναφορα τα καθαρα του και τα rock και hard rock gain που προσφερει,ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Φοβερο crunch καναλι αλλα οχι τοσο vintage οσο ισως θα χρειαστω.Επισης ενω εχει πολυ gain που φτανει ανετα για πολυ μεταλ φασεις,ειναι πολυ πλαδαρο,οχι τοσο σφιχτο οσο πρεπει για να παιξεις για παραδειγμα heavy metal και thrash...
To πεταλι το θελω για να καλυψω πρωτα απο ολα το vintageιλικι και τις μεταλ φασεις.Ξερω οτι δυσκολα θα βρω κατι αρκετα καλο που να κανει και για τα δυο ειδη που θελω.
Χωρις να εχω ακουσει τιποτα απο πεταλια εκτος απο βιντεο και samples στο youtube,εννοω δεν τα εχω δοκιμασει,εχω βαλει στο ματι τα εξης.Tonebone Plexitube(μεταχειρισμενο γιατι καινουργιο παει πολυ το μαλλι),MSD Telegun,Tonebone Classic,Carl Martin Plexitone
Για το Plexitube και το MSD ξερω οτι ειναι καθαρα distortion αν και το MSD γινεται και overdrive.Επισης ξερω για το Plexitone,ποσο φοβερο πεταλι ειναι.Ιδεα δεν εχω για το Tonebone Classic...
Εχετε καμοια γνωμη?Εχετε να προτεινετε κατι αλλο?
Ευχαριστω