Δεν ειναι πολυ σωστα ακριβως, ...
Για μενα το να παρει τον spider IV η καποιον αλλο μοντελινγκ ενισχυτη για το σπιτι ειναι τυφλοσουρτης.
Δηλαδή, αντί να πάρει έναν λαμπάτο και να αξιοποιήσει ότι έχει με τον καλύτερο τρόπο, να βάλει σε αχρηστία το Boss και να πάρει έναν modeling τρανζιστοράτο, προτείνεις εσύ..
Ναι αγαπητε. Γιατι και με τον καλυτερο τροπο να αξιοποιησει το boss, δεν εχει και ιδιαιτερα καλη πρωτη υλη. Ειναι παλιο, απο παλιοτερα ψηιφακα κυκλωματα...Επισης δε θεωρω οτι ενας λαμπατος για τελικη ενισχυση ειναι ο,τι καλυτερο. Ιδιαιτερα για περιπτωσεις μοντελλινγκ που δε διαχωριζουν ιδιαιτερα καλα το σημα σε (virtual) preamp, power amp, cabinet, mic. Το νεο pod HD το κανει, το axe-fx επισης. Γενικα παροτι παιζω με λαμπατους, δε τους θεωρω ιδιαιτερα ανωτερους σε ολα τα ειδη σε σχεση με πολλους τρανζιστορατους και πολυ λιγοτερο ευχρηστους/ευελικτους. Αλλα το παιδι μαλλον δε θα παιξει σταδια!
Αρκετα μοντελλινγκ μηχανηματα, σε λαμπατους στο return και παροτι σε ρυθμιση, "μπαινω στο return ενος λαμπατου" δεν μου ακουστηκαν οχι καλα, αλλα πραγματικα καθολου καλα. Δε φταιει κανεις. Δεν ειναι η εταιρεια εκ φυσεως ικανη να προβλεψει σε τι τελικο και μεγαφωνο θα συνδεθει ενα τετοιο μηχανακι...
Αντιθετα μιλαμε για οικιακες εντασεις. Το spider IV, ειναι μια ολοκληρωμενη ταιριασμενη λυση ετοιμη ωστε να ακουγεται σωστα. Για μενα, ειναι τυφλοσουρτης.
Και αξιολογο συστημα μοντελλινγκ να εκανα τη λαμπα θα την απεφευγα, γιατι διεπεται απο παραμετρους που χρωματιζουν αποκριση στο παιξιμο στις υψηλες εντασεις και χρωματισμο. Να μου λειπουν. Εκτος αυτου, ειναι βαριοι...Αμα ειναι γιατι παιρνω μοντελλινγκ? Για να κουβαλω 50ρια μονομπλοκ (για στερεο) και 4χ12? !!! Τελος φιλολογιας...
Εγω μπορει και να χτυπουσα και τον flextone III στις αγγελιες για 180 ευρω.
Αλλιως αν πας για ενισχυτη, θελει σκεψη τι ηχος σου αρεσει. (Εκει ενα απλο Pod xt βοηθαει. Οπως και ο flextone, ειναι σα best of απο ολους τους γνωστους ενισχυτες σε χαμηλη ενταση. Μπορει να μην ειναι το ιδιο καλο αλλα θα δοκιμασεις, φτηνα, θα πεις αυτο μου αρεσει, μπορεις μετα να το δωσεις στην ιδια τιμη πανω κατω και να αγορασεις το real thing απο αυτο που σου αρεσε. Ενα μινι σχολειο, χτες επαιζα με το X3 σε μονιτορς και με προσεκτικες ρυθμισεις, δινει πολυ πολυ καλα αποτελεσματα).