Αυτοί εδώ φαίνονται να είναι σαν αυτούς που ψάχνεις. Στείλε τους ένα mail ζητώντας διευκρινήσεις, είναι πολύ εξυπηρετικοί. Άμα η strat σου είναι H-S-S πάντως, για τη θέση Η υπάρχει κι ο Rockfield Fat Ass.
Αυτοί πρέπει να είναι καινούργιοι. Δεν θυμάμαι να τούς έχω ξαναδεί στην ιστοσελίδα του Guitar Fetish. Θα τούς κοιτάξω πάντως γιατί απ' ό,τι διαβάζω είναι vintage output ή λίγο overwound, πράγμα το οποίο ψάχνω. Επίσης υπάρχει η επιλογή αγοράς ολόκληρου του σετ ή του κάθε μαγνήτη ξεχωριστά, οπότε έχω ευελιξία ανάλογα με το τι θα αποφασίσω να κάνω τελικά.
Υπάρχουν και οι quarterpound της Seymour Duncan
Quarter Pound Flat™ SSL-4
Quarter Pound Staggered™ SSL-7
Αυτούς τούς είχα υπόψη μου αλλά δεν τούς έχω σκεφτεί για το συγκεκριμένο project, γιατί θέλω πραγματικούς μονούς μαγνήτες και για κάποιο λόγο είχα την εντύπωση ότι αυτοί ήταν stacked διπλοί. Ίσως επειδή στο tone chart αναφέρει το DC Resistance για "full" και "tapped". Τώρα που το ξανακοιτάω, βλέπω ότι δεν είναι έτσι. Ο lead μαγνήτης είναι μάλλον πολύ high output για αυτό που θέλω, αλλά ο rhythm ίσως να είναι μια πιθανότητα. Γενικά πάντως θα προτιμούσα κάτι σε πιο vintage output.
EVGemini77, μπορείς να κάνεις μια σύντομη κριτική για το μαγνήτη; Πώς σού φαίνεται ο ήχος και η ισχύς του στη συγκεκριμένη θέση;
Επισης μαγνητες με Oversized Poepieces βγαζει και ο Tom Anderson.....
Έψαξα στην ιστοσελίδα του Tom Anderson, αλλά κι εκεί βρήκα έναν τέτοιο μαγνήτη μόνο για tele (TD Series). Ξέρεις κάποιο ανάλογο μοντέλο για strat;
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Moύ δώσατε αρκετά πράγματα να ψάξω...