και για όσους δεν κατάλαβαν ή κάμουν οτι δεν κατάλαβαν.......η δουλειά σας εδω μέσα δεν είναι να κράζεται, άλλα να βοηθάτε..!!!
anyway
δεν σας κάνει? σβήστε το !!!!!
ενώ η δικιά σου δουλειά εδώ μέσα είναι να μπαίνεις μια στο τόσο και να αστυνομεύεις το ποιος κάνει καλά τη "δουλειά" του ή όχι? για να σοβαρευτούμε λίγο γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν απο την έννοια της λογικής......βοήθεια παρέχεται εκεί που υπάρχει ανάγκη....όταν αντί για ανάγκη υπάρχει ερώτηση "για να περνάει η ώρα" και μάλιστα επαναλαμβανόμενη τότε ναι...αυτοί είναι τρόποι.....γιατί ορισμένες φορές γίνεται κατάχρηση της καλοσύνης και θέλησης......
Αφού λοιπόν εμείς δεν κάνουμε καλά τη "δουλειά" μας...θα σου πρότεινα αντί να αναλώνεσαι σε άσκοπα posts....να αρχίσεις να βοηθάς κι εσύ αντί να μας υποδεικνύεις το τι κανουμε καλά και το τι όχι.......
children of bodom είσα στο φόρουμ πόσο? εφτά μήνες? και έχεις ανοίξει, χωρίς υπερβολή, 50 θέματα (46 για την ακρίβεια)....οπού όλα μα όλα είναι μέσα στην ασάφεια....στην αρχή όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε....μακάρι και εγώ όταν ήμουν 12 χρονών να είχα ανακαλύψει το site και να με βοηθούσαν έμπειρα άτομα......αλλά έχεις αγγίξει τα όρια της υπερβολής.....φαίνεται να μην ξέρεις τι θέλεις.....απο τη μια ρωτάς για κιθάρες...απο την άλλη ρωτάς για ενισχυτές μπάσου.....ξέρεις τι θέλεις να πάιξεις? ξέρεις αν θέλεις να παίξεις? γιατί όλα αυτά που ρωτάς κοστίζουν...είναι κρίμα να σπαταλήσεις χρήματα ενώ δεν έχεις κατασταλάξει στο τι θες να κάνεις.....
επιπλέον έχει απόλυτο δίκιο ο adrianos όταν μιλάει για προσωπική έρευνα και προεργασία.....είναι προφανές πως αφού ξέρεις να μπαίνεις σε αυτό το site....θα ξέρεις να κάνεις και αναζήτηση και εδώ και στο google.....
Που 'σαι master,
Αν σε ενοχλεί ότι μπαίνω στο site μία στο τόσο (τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο μου) αλλάζει το πράγμα..!!!
Το ότι μπαίνω και αστυνομεύω,,,,,,,αν δεις όλα μου τα post, δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί δεν κάνω για μπάτσος..!!!
Εσύ όμως βλέπω την έχεις την κλίση..!!!
Και εγώ για να βοηθήσω μπαίνω, και κρίνω κατά την δική μου άποψη που πρέπει να επέμβω και που όχι.......
Διαβάζω και κρίνω, αν κρίνω ότι δεν αξίζει τον κόπο, δεν ασχολούμε....
Τώρα αν το πρόβλημα είναι ότι γεμίζει το forum με απίστευτες μ@@@κίες, σε συμπονώ και σε καταλαβαίνω......
την έχεις αναλάβει όμως αυτή τη "δουλειά", γιατί έχεις δίκιο δεν είναι δουλειά (και συ τον ελεύθερό σου χρόνο πιστεύω εξαντλείς),
εσύ όμως το θέλησες....δεν στο φόρτωσε κανένας...!!!!! Απλά σβήστο...!!!!!
Μπήκα να βοηθήσω σε αυτό το θέμα και έπεσα πάνω σε δύο τύπους που τα χώνουν σε έναν πιτσιρικά...!!!!!
Ξενερώνεις στο φτερό..!!!!!!!!