Τα πράγματα έχουν ως εξής:
Έχω μια κιθάρα την οποία θέλω να ρημάξω στο πείραγμα για διάφορους λόγους με κύριο λόγο το οτι θέλω να ψάξω την όλη υπόθεση. Αυτή λοιπόν δεν λέει πολλά σαν ήχος και θέλω να αρχίσω να "παίζω" με τους μαγνήτες και μετά με όλα τα υπόλοιπα.
Πάνω "φοράει" τους μανίσιους humbu-rg-cker της.
Θέλω να την φέρω σε πιο rock μονοπάτια έχοντας πολύ κατα νου τους ZZ Top. Δεν θέλω να παίζει σαν του gibbons προσ θεού τέτοιες αυταπάτες δεν έχω. Απλά θέλω να την φέρω σε hard rock - rock - blues, ως εκεί.
Σκεφτόμουν για της Gibson μαγνήτες αλλά σύμφωνα με κάποια άλλα posts που βρίκα εις την σελίδα του φόρουμ, είναι προτιμότερο να πάρω μαγνήτες απο εταιρία που φτιάχνει αποκλειστικά μαγνήτες (αν και δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αυτό - και δεν το πιστεύω).
Αν τώρα κάποιος με περισσότερη εμπειρία στο θέμα μπορεί να ρίξει λίγο φως την υπόθεση..
επείσης άκουσα πως πρέπει να κάνω αλλαγές και στα ποτενσιόμετρα ξεχωριστά και πως παίζει κι αυτό ρόλο στον ήχο και στα σχετικά.
Εκεί δεν έχω καμία απολύτως γνώση που σημαίνει πως είμαι έρμαιο σε όποιον από εσάς καταφέρει να με εκμεταλλευτεί!