Μου έχει κολλήσει να πατήσω μια καλή αναβάθμιση στην squier standard strat μου. Δεν μου αρέσουν οι HSS μαγνήτες της που είναι λίγο άγριοι και ψεύτικοι, και έλεγα να βάλω ένα λίγο πιο vintage σετάκι. + οτι το switch μου αρχίζει να κάνει διακοπές και είναι λίγο περιορισμένο (κινέζικη ποτέντα) και λέω να πάρω ένα κανονικό 5 way για να κάνω και καμιά mod-ιφιά. Αρχικά έλεγα να πάρω ένα loaded pickguard αλλά μετά μου ήρθε η όρεξη να το φτιάξω μόνος μου. Επιπλέον λέω να κάνω και κάποιες φτηνές μικροαναβαθμίσεις που θα κάνουν διαφορά όπως bone nut και steel saddles. Βαζοντας τα πράγματα σε μια σειρά λoιπόν, θα χρειαστώ:
1) Τα πάντα απο ηλεκτρικά. SSS pickups set, 250άρια pots (ένα με push-pull switch), 0.47cap, switch, jack, + pickguard (το HSS δεν θα κάνει)
2) Προαιρετικά bone nut, bridge saddles και steel tremolo block. Επειδή όμως βλέπω οτι το 2-point bridge μου δεν έχει (σε λογικές τιμές) κάποιο συμβατό block, λέω να χτυπήσω μια 2-point bridge που θα έχει και το block και τα saddles (το GFS έχει ένα wilkinson με $50).
Το ερώτημά μου είναι απο ποιό κατάστημα να τα παραγγείλω όλα μαζί (για να γλυτώσω σε έξοδα). Στο GFS μου βγαίνουνε κάπου $170 που είναι καλή τιμή (νομίζω) για τα πράγματα που θα πάρω, αλλά αναρωτιέμαι αν πρέπει να κοιτάξω και αλλού. Σε άλλα καταστήματα όπως pickerparts, axersus βρίσκω λίγο καλύτερα εξαρτήματα αλλά βγαίνουν σημαντικά περισσότερα έξοδα, ενώ το GFS που έχει ποιοτικές (έτσι λένε) απομιμήσεις από τα πάντα, χτυπάει σημαντικά χαμηλότερες τιμές. Δεν θα ήθελα να ανεβώ σε περισσότερα από 200$ μαζί με τα μεταφορικά γιατί δεν πιστεύω οτι αξίζει (Squier είναι..)
Τι καταστήματα θα μου προτείνατε για μια τέτοια αγορά ?