To ποσο απελπισμενος εισαι να αποδειξεις οσα δεν μπορεις να αποδειξεις αναδυκνειει το γεγονος οτι παραθετεις κατι που εγραψα πριν 8

χρονια, με αφορμη ενα topic στο οποιο προσπαθουσα να εξηγησω χωρις τεχνικους ορους γιατι πιστευα οτι το Vetta τοτε σαν εργαλειο ηταν πολυ καλο και αξιζε τα χρηματα του.
Προσπαθουσα χωρις καθολου τεχικους ορους να περιγραψω τι εννοουμε ψηφιοποιηση του ηχου. Αυτο το τετραγωνισμα που λεω ηταν ο πιο απλος τροπος για μενα τοτε παραστατικα να κανω τον συνομιλιτη να φανταστει 2 κυμματομορφες την μια πλαϊ στην αλλη, μια αναλογικη και μια ψηφιακη και ποιες διαφορες θα εβλεπε αν μπορουσε να "δει" τον ηχο.
Εγω βεβαια νομιζα οτι το προβλημα σου ηταν με τον οδηγο και οτι εκει εγραφα αρλουμπες χωρις επιχειρηματα, αλλα εσυ μου παραθετεις κατι απο ενα ασχετο topic πριν ποσα χρονια.
Μετα λες κατι γελοιοτητες για διαφορες που ακουσες μεταξυ 2 κιθαρων με 2 διαφορετικους μαγνητες και λες οτι ακουσες διαφορα στον ηχο... Ενω εγω λεω καπου οτι δεν θα ακουσεις διαφορα στον ηχο;
Ή λεω οτι αυτες οι διαφορες που ακους εξαιτιας διαφορετικων μαγνητων, μπορουν να αντισταθμιστουν μεσω καταλληλης χρησης eq ή/και compressor ή ακομα και με τον ιδιο τον ενισχυτη;
Εχεις κανει ποτε σου reamping; Εχεις ακουσει ποτε σου το dry σημα της κιθαρας να δεις τι ωραιο ειναι; Εκει κατα ποσο μπορεις να καταλαβεις διαφορες μεταξυ του 81 και του JB πχ αφου κανεις normalize και τα 2 σηματα (για να εχουν ιδια ενταση ωστε να μην επηρεαζεσαι και απο την διαφορα εντασης);
Κατα ποσο μπορεις εκει να διακρινεις ποιο σημα ειναι της κιθαρας με μαονι και με ποιο αυτο μιας με alder;
Για να σου λυσω την απορια ομως, ναι παιζω κιθαρα καμια 20αρια χρονια και απο τοτε ξεκινησα να μαθαινω και για τον ηχο που ηταν για μενα οτι και η κιθαρα σαν αξια. Μετα καταφερα και να σπουδασω αυτο που αγαπουσα και εδω και 6 χρονια το κανω και επαγγελματικα.
Σκεφτεσαι να μου κανεις προταση γαμου και νοιαζεσαι τοσο για μενα ωστε να ψαχνεις σεντονια μου προ 8ετιας;
Να αρχισω να φοβαμαι μηπως εισαι κανενας χαφιες και ψαχνεις τι λεμε εδω μεσα και το "ποιον" μας; (ξερεις εσυ τωρα ε; ε; σου χει μεινει αμανατι απο αλλες κουβεντες που σταματησανε πλεον και που λεγαμε μερικοι οτι καποια πραγματα θα γινοντουσαν αλλα καποιοι αλλοι λεγανε οτι ολα ειναι καλα και ετσι επρεπε να γινουν;

)
Τεσπα, μπορει να κανω λαθος και απλα οντως να εχεις αποφασισει οτι ειναι καιρος να ακουστουν καποια σωστα πραγματα.
Οποτε, ξεκινα και γραψε τα σωστα πραγματα. Που θα παει, αφου βρηκες χρονο για να ξετρυπωσεις ενα θεμα 8ετιας, θα εχεις και χρονο να γραψεις κανα 2 σελιδουλες των αποψεων σου περι ηχου...
Εαν θες ομως οντως να μιλησουμε σοβαρα και οχι σαν 15χρονα (οπως φαινεται οτι σου αρεσει), εγω ειμαι ετοιμος για κουβεντα τεχνικων θεματων, ηχου, κιθαρας κτλ.
Απο την αλλη, ξεροντας σε και απο αλλες κουβεντες, καταλαβαινω οτι για σενα ειναι αδυνατο να επιχειρηματολογεις και να εχεις πραγματικη αποψη, οποτε δεν θα σου κανω την χαρη να συνεχισω να ασχολουμαι με σενα.
Ετσι κι αλλιως το θεμα ειναι στον καδο, εκει που επρεπε να ειναι. Καλυτερα να βγω λοιπον απο τον καδο και κατσε εσυ εδω μεσα που ειναι και πιο φυσικο σου.