Πολλά ερωτήματα και αρκετά μπερδεμένα...
Κατ' αρχήν όσον αφορά τα κλιπάκια του Thomann, εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει να αναφέρονται πουθενά λεπτομέρειες σχετικά με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε για κάθε ηχητικό δείγμα που ακούς. Επομένως δεν έχει νόημα να ρωτάς εδώ, γιατί κανείς δεν θα ξέρει να σού πει. Έτσι κι αλλιώς έχω την αίσθηση ότι αυτά τα κλιπάκια υπάρχουν απλά για να σού δώσουν μια γενική ιδέα για την ηχητική ταυτότητα κάθε οργάνου, πράγμα το οποίο εξ ορισμού είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς, γιατί αυτό εξαρτάται από ένα σωρό παράγοντες όπως ο ενισχυτής, ο υπόλοιπος εξοπλισμός, ο παίκτης, κλπ. Επομένως η απάντηση στο ερώτημά σου είναι μάλλον ότι τα κλιπάκια αυτά δεν είναι (ούτε θα μπορούσαν να είναι) κατά οποιαδήποτε έννοια "αξιόπιστα" και δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να σε καθοδηγήσουν στην επιλογή σου, ακόμα και αν είχες περισσότερη εμπειρία.
Όσο για την επιλογή κιθάρας, η KX5 είναι μια εξαιρετική κιθάρα και μαζί με τον Peavey Vypyr θα σού κοστίσουν περίπου 300 Ευρώ από το Euroguitar. Φυσικά αυτό συνεπάγεται ότι θα πρέπει να διαθέσεις λίγα παραπάνω χρήματα για καλώδιο, πένες, ζώνη, και ό,τι άλλο χρειαστείς. Πιστεύω όμως ότι έτσι θα έχεις μια καλύτερη κιθάρα, ειδικά αν προτιμάς κάτι σε στυλ stratocaster αντί για Les Paul. Πάντως αν δεν υπάρχει ευελιξία στα οικονομικά σου περιθώρια, και το πακέτο που παραθέτεις είναι μια ικανοποιητική αγορά.
Τέλος για ενισχυτή, εγώ θα προτιμούσα τον Vox. Όχι ότι οι υπόλοιποι δεν είναι μια χαρά μηχανήματα. Απλά θέμα προσωπικής προτίμησης...