Δεν έχω παίξει με καμία από τις κιθάρες που παραθέτεις, αλλά άκου πώς θα έπραττα εγώ.
Η πιο φθηνή κιθάρα που είχα ήταν μία Squier Affinity. Κάνει γύρω στα 160 ευρώ και αν πραγματικά μπορούσες να δαπανήσεις αυτό το ποσό, εγώ θα σου πρότεινα να δεις πολύ σοβαρά τη συγκεκριμένη επιλογή.
Λοιπόν στο δικά μας. Εγώ θα αγόραζα από τις 3 παραπάνω την Squier Bullet HSS δηλαδή με τον Humbacker στη θέση bridge. Θα απαιτούσα από το κατάστημα (ή θα πήγαινα σε κάποιο μάστορα αν με έπαιρνε οικονομικά) να σετάρει την κιθάρα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Έχω δει φθηνοκιθάρες να πετάνε πραγματικά μετά από καλό setup. Η δικιά μου squier έγινε άλλο όργανο μόλις άλλαξα χορδές και τη σέταρε μάστορας που ξέρει. Έγινε πολύ ευκολόπαιχτη και μαλακή. Έχει από μόνη της και πολύ βολικό μπράτσο, οπότε σε έκανε να μην πιστεύεις ότι ήταν κιθάρα των Under 200euro.
Τώρα στο θέμα των ηχείων.. Ενισχυτή έχεις? Αν έχεις παίξε στον ενισχυτή σου

Αν όχι, για να συνδέσεις την κιθάρα σου στον υπολογιστή σου, προϋποθέτει κάποια πράγματα:
1. Κάρτα ήχου που να δέχεται jack ή/και XLR βύσμα (συνήθως εξωτερικές κάρτες όπως το Line6 Toneport UX2, αρκετές M Audio κτλ). Εγώ έχω έχω την Line6
2. Μία πεταλιέρα ή ένα preamp ώστε να συνδέσεις την κιθάρα σου και από εκεί να φύγεις στην κάρτα ήχου. Αυτό το χρειάζεσαι ώστε το σήμα της κιθάρας να υποστεί μία επεξεργασία πριν βγει από τα ηχεία του Η/Υ σου.
Τώρα αν έχεις συγκεκριμένο budget για εξοπλισμό (το λέω γιατί κάνεις λόγο για 150 ευρώ στην αρχή, αλλά βάζεις μέσα και την ibanez που είναι πιο ακριβή) πες το μας για να σου δώσουμε λύσεις και ιδέες. Αν έχεις ήδη κάποιο εξοπλισμό καλό θα ήταν να τον αναφέρεις ώστε να αποφύγεις άσκοπες αγορές.
Λύσεις φθηνές υπάρχουν και στις δύο επιλογές. Και ενισχυτές μπορεί να βρεις (μεταχειρισμένους) σε πολύ χαμηλές τιμές και σύνδεση με το pc σου μπορείς να πετύχεις επίσης με χαμηλό κόστος, αναλογιζόμενος πάντα ότι το αποτέλεσμα που θα πάρεις θα είναι ανάλογο των χρημάτων που θα δαπανήσεις. Βέβαια αν είσαι αρχάριος, άρα οι απαιτήσεις σου είναι σχετικά χαμηλές (ακόμα) μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με εξαιρετικά αποτελέσματα με λίγα λεφτά.
edit: Για να μην μπλέκεις, θα σου πρότεινα να δεις κάτι σαν και αυτό το
πακέτο [size=78%]Από το γερμανικό Musicstore, όπου έχει καλύτερη κιθάρα από αυτές που παρουσιάζεις παραπάνω + ενισχυτή + οτιδήποτε θα χρειαστείς για αρχή (καλώδια, πένες, [/size][size=78%]κουρδιστήρι[/size][size=78%] κτλ) στα 200 ευρώ. Αν υπολογίζεις και τα μεταφορικά που είναι +20 ευρώ είσαι στα 220 ευρώ και έτοιμος να παίξεις. Εγώ θα υπολόγιζα ακόμα ένα 20άρικο για setup οπότε με 240-250 ευρώ είσαι άρχοντας. Επέλεξα το Musicstore, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα αντικαταβολής, αν δεν έχεις κάρτα, paypall κτλ, κάτι που άλλα site δεν προσφέρουν. [/size]
Καλή συνέχεια!