Λεω να πω 2 λογακια για το πεταλι τουτο..
Λοιπον,μια πολυ καλη και στιβαρη κατασκεβη,με 2 ποτενσιομετρα ενα διακοπτη με 3 επιλογες και το κλασικο ον-οφ διακοπτη.
1ο ποτενσιομετρο,η ενταση του οριτζιναλ σηματος,2ο η ενταση του επεξεργασμενου σηματος,διακοπτης με 3 επιλογες σε οκταβες,πανω,μεση,κατω.Δηλαδη που θελουμε να κυμενετε το σημα που θα βγει επεξεργασμενο.Τροφοδοτητε απο την κλασικη 9αρα μπαταρια η απο τροφοδοτικο το οποιο δυστυχος δεν εμπεριεχετε.εαν ο ενισχιτης βγαζει phantom στο jack,τοτε τροφοδοτιτε επισεις.Αυτο ειναι μια καλη μαγκια της EBS που εχει στους ενισχιτες και τα πεταλια της.Εαν εχει καποιος φουλ εξοπλησμο EBS τοτε η τροφοδοσια γινετε απο τον ενισχιτη και περναει απο πεταλι σε πεταλι μεσω stereo jack.
Εγω προσωπικα το εχω ρυθμισει στην κατω,με το 1ο ποτενσιομετρο στο τερμα και το δευτερο στην μεση.
Πολυ καλο tracking,παιζει ακομα και double-stops και το κυριοτερο ειναι οτι παιζει σε ολες τις νοτες.Ειτε ψηλες,ειτε χαμηλες.και οταν λεω ολες εννοω σε πενταχορδο μπασο και ακομη και πιο χαμηλα.μονο στην lowF# κανει κατι νουμερα,αλλα αν παμε ακομα πιο χαμηλα που δοκιμασα lowC# δεν ειχε κανενα προβλημα.Ενταξη,τοσο χαμηλα δεν θα το χρισιμοποιησει κανεις και μαλιστα με το διακτοπτη στα χαμηλα,οποτε δεν ειναι προβλημα αυτο.
Δεν το χρισιμοποιω παντα,τα αναβω οταν θελω εναν πιο φουτουριστικο ηχο.
Ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο αυτο ομως πραγματικα το πηρα με κλειστα ματια γιατι δεν ειχα χρεισιμοποιησει ποτε καποιο οκταβερ της προκοπης και τελικα καταλαβα πως δεν το χρειαζομουν.
Εμπιστευτικα ομως το ονομα της φιρμας και δικαιοθηκα.Σε οποιον σκεφτετε να παρει κατι αναλογο του λεω πως αξιζει να αφιερωσει 1-2 ωρες να το δοκημασει.
Αυτα τα λιγα για αυτο το μικρο και απλο πεταλι.