Απόλλων εν μέρη εχεις δικιο αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που μπορει ενα μικροτερο μοντελο να καθεται καλυτερα στα χερια μου και στα αυτια μου
αλλωστε η χ6 φοραγε mightymite μαγνητες και αυτοι emg hz
Αυτό πρέπει να το διευκρινίσεις με το κατάστημα απ' όπου σκοπεύεις να κάνεις την αγορά. Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές τα μαγαζιά συνεχίζουν να αναφέρουν χαρακτηριστικά που έχουν αλλάξει, και αυτό συμβαίνει πολύ με τις Cort. Π.χ. τα καινούργια μοντέλα X11 δεν έχουν EMG μαγνήτες, αλλά Duncan Designed (τουλάχιστον οι humbuckers), παρ' όλα αυτά στις περιγραφές κάποιων καταστημάτων συνεχίζουν να αναφέρονται οι EMG. Και φυσικά εξαρτάται αν η κιθάρα που θα αγοράσεις είναι σχετικά καινούργιας παραγωγής, οπότε ισχύουν τα παραπάνω, ή αν συμβαίνει να είναι παλιότερο κομμάτι που ξέμεινε και το οποίο πράγματι έχει τα παλιότερα specs. Όπως έχω πει κατ' επανάληψιν, η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι Mighty Mite μαγνήτες που είχαν πολλές Cort κιθάρες πριν 8-10 χρόνια ήταν καλύτεροι από όσους χρησιμοποίησε η Cort μεταγενέστερα, Σε αυτό το σημείο λοιπόν συμφωνούμε απόλυτα. Πάντως από πλευράς αίσθησης, τα δύο μοντέλα έχουν ελάχιστες (ίσως και καθόλου) διαφορές.
Τέλος, όσον αφορά στο θέμα των προτάσεων για επιλογή νέας κιθάρας, ίσως να βοηθούσε αν μάς ανέφερες τους λόγους για τους οποίους πούλησες την X6 (εκτός αν ήταν καθαρά οικονομικοί) και τι ακριβώς θα ήθελες από την καινούργια σου κιθάρα.